layanan bus bus antalya wengi diatur maneh
07 Antalya

Jadwal Bas Antalya Dijadwal

Jadwal Bas Antalya Dhewe disusun; Perbandaran Metropolitan Antalya, transportasi umum ing mangsa musim dingin supaya nyegah masarakat wis nggawe masalah. Kendaraan sing miwiti penerbangan wengi ing 23.00 kanthi aplikasi sing diwiwiti [More ...]

karyawan ulasimpark nyumbang getih
41 Kocaeli

Karyawan transportasiPark Nyumbang Darah

Karyawan Transportasi Disumbang Duwe; Salah sawijine afiliasi kotamadya Kocaeli Metropolitan, TransportationPark A.Ş. karyawan nyumbang getih menyang Crescent Abang. Sumbangan pertama ing garasi bis pantai pantai yaiku getih pertama TransportasiPark A.Ş. General Manager Salih Kumbar. [More ...]