Ewonan Marmaray 365 Ewonan Dina, 15 Juli Martyrs Bridge 156 Ewonan Kendaraan Ewonan

sewu penumpang marmaraydan sewu dina martir koprusunden sewu kendaraan saben dinane
sewu penumpang marmaraydan sewu dina martir koprusunden sewu kendaraan saben dinane

365 Ewonan Penumpang Dina saka Marmaray, Mobil Ewonan 15 sewu saka Bridge Martir Menteri Turhan melu ing seri konferensi seri "Kutha Kota lan Hukum" sing disusun dening Fatih Sultan Mehmet Vakıf Fakultas Hukum Universitas ing Dewan Konferensi Kampus Haliç.

Ing presentasi kasebut kanthi irah-irahan İstanbul Istanbul ing babagan Polisi transportasi transportasi, Turhan nyatakake yen kabutuhan transportasi wong adhedhasar jaman biyen.

Ing taun-taun pungkasan, utamane sawise sejarah Republik Istanbul, tuwuhing pendhapat kanthi cepet, urbanisasi lan struktural sing ora teratur muncul manawa pindhah Turhan, nanging layanan infrastruktur sing ora direncanakake uga nggawa masalah kanggo urip saben dinane, ujare.

Nüfus Pedunung Istanbul wis nambah ndhuwur lantai 12 ”

Turhan ujar manawa salah sawijining masalah sing paling penting ing jaman modern yaiku masalah transportasi. Dheweke nyoba ngatasi masalah kasebut kanthi kabijakan kabijakan transportasi. Ing metropolisis, ing sisih liya, ana masalah transportasi tekan tingkat nglarani. Wiwit Istanbul minangka salah sawijining metropolisis utama ing jagad kanthi pedunung sing ngluwihi 15 yuta, mula wis dadi salah sawijining agenda prioritas babagan kabijakan transportasi.

Turhan nyatakake masalah utama ing transportasi Istanbul yaiku tambah pedunung ing kutha ing lantai 70 sanajan ana tingkat 3-4 ing taun 12 pungkasan. "Nalika prasarana sing ora cekap lan urbanisasi sing kliwat ditambah, mula masalah saya tambah. Kajaba iku, nalika nambah kacepetan platform industri lan komersial berbasis Istanbul ing wilayah kasebut, kahanan kasebut tambah elek. Nyatane, kanthi visi sing tliti, persiapan prasarana sing dibutuhake digawe ing wektu lan kabijakan transportasi jembatan mesthi ora dialami saiki.

"15 Juli Jumlah kendaraan sing ngliwati Juru Martir ing sedina 156 sewu"

Turhan ngelingake manawa masalah lalu lintas Istanbul minangka berita ing 45 taun kepungkur lan terus kaya ing ngisor iki:

"Populasi kutha kasebut yaiku 4 yuta. Ing wektu kasebut, 26 ngliwati sewu kendaraan liwat Jambatan Bosphorus, lan warga negari ngelingi luwih akeh jam 1 ing lalu lintas nalika lelungan saka sawijining papan menyang papan liyane. Sing sampeyan ngerteni, ing wektu kasebut, kita duwe wong sing kompeten lan tanggung jawab sing duwe panemu beda babagan jembatan iki kudu dibangun. 40-50 taun kepungkur, masalah lalu lintas Istanbul minangka berita ing kasunyatan manawa loceng weker muni. Nanging, ora ana langkah sing dijupuk. Dina iki pedunung kutha cedhak karo 16 yuta. Jumlah kendharaan sing didaftar sekitar 4 yuta 200 ewu lan iki durung tekan titik jenuh. 15, sing diarani saiki, yaiku jumlah kendaraan sing ngliwati Jembatan Martyrs sedina. Nalika bukaan, udakara sekitar 156 ewu kendaraan wis tekan saiki. Yen sampeyan nyuwun kapasitas jembatan, nalika menehi angka miturut kelas layanan, iku bener dadi kelas layanan. Kapasitas Kapabilitas sing penting ing lalu lintas 26 sewu. Nanging saiki, udakara 156 ewu kendaraan liwat jembatan iki. "

Mümkün Kaya sing ditindakake saiki, bisa nyegah masalah lalu lintas lan nyuda pengaruhe "

Turhan ujar yen kahanan iki mengaruhi transportasi sacara negatif, Turhan ujar:

Unuz Sampeyan ndeleng prasarana prasarana sing wis nglewati jembatan liyane lan wis direncanakake lan digawe bebarengan karo administrasi lokal ing jaman kepungkur kanggo ngrampungake masalah transportasi ing Istanbul ing taun-taun kepungkur lan sing dibangun kanggo nggampangake lalu lintas ing antarane loro sisih Bosphorus. Kita wis nyelehake Bridge Fatih Sultan Mehmet, Tunnel Eurasia lan Yavuz Sultan Selim Bridge dadi dalan gedhe. "

Menteri Turhan negesake pentinge proyek mega sing ditindakake ing Istanbul ing jaman saiki lan ujar, için Dina iki, ora bisa ngatasi masalah kasebut kanthi lengkap, nanging kaya sing wis ditindakake saiki, bisa uga nyegah masalah kasebut bakal nambah eksponensial lan nyuda pengaruhe. Iki kalebu sosiologi, ekonomi, teknologi, infrastruktur budaya lan kahanan legal. Mula, kita nemoni masalah rumit lan multifaceted. Yen ngrembug babagan kabijakan transportasi Istanbul, kita kudu nganggep kabeh masalah kasebut. Utamane acara kasebut, pendekatan populis kudu nyingkiri. Pendhapat kasebut pancen beda karo alam lan semangat kabijakan transportasi. Sampeyan bakal nindakake bisnis, sampeyan bakal nggawe proyek, sampeyan bakal ngatur proyek, sampeyan bakal menehi layanan. "

Turhan ujar manawa tingkat kepemilikan kendharaan bakal tambah suwe lan bakal luwih akeh kendharaan lan dalan ing dalan.Mulane, sistem infrastruktur transportasi anyar dibutuhake ing Istanbul lan kudu direncanakake utamane amarga mikir babagan struktur lan tekstur kutha sing ana.

"Rata-rata penumpang 365 ewu entuk manfaat saben dina saka Marmaray"

Menteri Turhan nyatakake manawa proyek penting terus kanggo Istanbul lan ngrampungake tembunge kaya ing ngisor iki:

Uz Kita kerja keras lan rajin nggawa infrastruktur transportasi Istanbul menyang posisi sing pantes kanggo kamulyan, ukuran lan potensial karo proyek sing wis rampung, terus lan ditargetake. Marmaray, sing dileksanakake ing taun ulang taun 90 pambentukan Republik kita, minangka salah sawijining sing paling penting. Nalika sistem transportasi Marmaray, 5,5 wis nyedhiyakake layanan ing mandeg sajrone taun kasebut, 5 wis mulai ngladeni kanthi mandheg ing 43 lan rata-rata penumpang 365 ewu saben dina entuk manfaat saka layanan iki. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar