Dina iki ing Sejarah: 6 November 1870 Yedikule- line Küçükçekmece

tanggal dina iki november yedikule kucukcekmece line
tanggal dina iki november yedikule kucukcekmece line

Dina iki ing Sejarah
6 November 1870 Yedikule-Küçükçekmece baris disetujui dening bakal.
6 November Stasiun 1948 Maraş lan jalur Bridgağzı-Maraş (28 km) kabuka.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar