65 Million Dollar Rugi kanggo Penjaminan Umum Penumpang ing Proyek BOT

65 Million Dollar Rugi kanggo Penjaminan Umum Penumpang ing Proyek BOT
jaminan penumpang ing proyek YID nyebabake masarakat nandhang sangang yuta dolar

Penjaminan Penumpang ing Projek BOT Kunci Umum dening Dolar Dolar 65; Direktorat Jenderal Angkatan Udara Nasional (DHMI) ngumumake yen ilang jaminan jaminan penumpang sing diwenehake kanggo nggawe proyek transfer-operasional yaiku 65 yuta dolar.

65 yuta dolar kerugian penumpang sing disebabake dening proyek Build-Operate-Transfer wis rusak kabeh. Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Negara, 3. Ing bandara bandara, 4 milyar 590 yuta kerugian umum lan jumlah kasebut ora ditrapake kanggo perusahaan produser ora nanggapi.

universalMiturut wartos; "Sawise bantahan sing digawe saka CHP menyang laporan perusahaan ekonomi negara (SOE) sajrone taun-taun 2011-2016, Direktorat Umum Pentadbiran Bandara Negeri (DHMİ) ngirim teks balesan menyang komisi kasebut. Sampeyan nyatakake yen 65 yuta dolar yaiku kerugian jaminan jaminan penumpang sing diwenehake amarga nggawe proyek-operasi transfer. Wangsulan, "443 yuta pembayaran wis ditindakake kanggo administrasi kita saiki amarga jaminan penumpang sing diwenehake ing proyek-bangunan-transfer sing diwujudake dening organisasi kita lan pembayaran 65 yuta kanggo sektor swasta amarga sub-jaminan kullanıl.

PUTIH PUBLIK DIDENGKONG LONG-TERM

Nanggepi bantahan iki dening Direktorat Jenderal DHMİ, X 42 minangka tahap pertama proyek sing bakal sawetara wulan. investasi investasi 1 milyar 4 yuta euro lan pembiayaan iki; Bank dibiayai dening bank 800 ing pimpinan Ziraat Bank, telu yaiku negara lan telu liyane minangka bank swasta. Ora ana jaminan perbendaharaan sing diwenehake kanggo proyek kasebut. Kajaba iku, ora ana komitmen perbendaharaan ing proyek iki. Utang wiwit; Ing kasus kasebut disita dening administrasi kanthi gratis. Nanging, kanthi operasi fasilitas kasebut, kabeh penghasilan bandara bakal ditransfer menyang administrasi, yen masyarakat ora bakal nemoni beban utang. "

3 CHP. itiraz Nyedhiyakake kontraktor penghasilan kontrak dening organisasi tegese kabeh risiko proyek uga ditindakake dening masarakat. Jaminan penghasilan sing diwenehake dening DHMİ lan utangan sing dipikolehi saka bank-bank umum, kasunyatane yen utang utang umum nyebar jangka panjang lan jangka panjang. Ing tembung liyane, kita ngadhepi kakehan beban utang sing ora katon ing lembaran imbangan negara ".

Ora ana TANGGULUAN UNTUK KANGGO MUKA LUKIS PUBLIK

Wakil Ketua Group CHP Özgür Özel nyatakake yanıt Kanggo nanggepi bantahan kita, masalah serius sing dibayangke ing laporan TCA ora dijawab. Administrasi jelas nyoba ngapusi masarakat kanthi tanggapane. 3. kayata tender bandara, kanggo tender sing kasusun saka gawe piala umum serius cocog kanggo 5 persen budget Turki 4 milyar 590 yuta Euros ing karusakan umum dumadi lan sing Edo jumlah lan panginten-provoking Gagal kanggo nanggapi babagan transposition ora adil kanggo perusahaan. 2 milyar 90 yuta euro tanpa kiriman wektu, 2.5 milyar euro amarga kerugian umum amarga owah-owahan ing bandara lan spesifikasi tender ing lokasi landasan pacu. Iku jelas yen kejahatan saka Konflik Nglakoni Kinerja Kanggo Nglakoni Kinerja belirtilen sing kasebut ing artikel kasebut. Sanajan temuan kasebut, kasunyatan manawa TCA ora ngajokake keluhan pidana yaiku tumindak angkara penyalahgunaan kantor kanggo Presiden lan pejabat TCA. " Nanging, "Partai Republik Rakyat Republik 236. bandara lan proyek transfer-operate-transfer. Utamane ing proyek sing wis ditulis minangka kerjasama umum-pribadi ing taun-taun kepungkur, upaya partai sing mrentah kanggo njaga sawetara perusahaan ing sangarepe kanthi biaya kanggo ngrusak masyarakat.

"4.5 Bilyar EURO DITANGGANG DIGUNAKAN ING KOMPUTER"

Wakil Ketua CHP Aykut Erdoğdu, 3. nyariosaken ora duwe aturan baku ing bandara. Erdoğdu ujar: yer 2 ora dikirim kanthi wektu. Yapılarak 90 milyar Euros, singgah bandara lan lokasi landasan diganti kanthi kontroversi karo spesifikasi tender, nyebabake kerugian total 2.5 milyar 4 yuta (590 milyar milyar), kalebu 32 milyar euro, lan transfer ora adil saka jumlah kasebut menyang perusahaan produser. "

LAMPIRAN ATATURK ING NGENTANG MODEL

Nanging, "Direktorat Umum DHMI saka jawaban sing ngerti yen kekuwatan kasebut, 3. Kanthi pambuka bandara menyang landasan kapasitas jam landas 5, pamitan 5 ditetepake minangka Bandhara Istanbul Ataturk kanggo fungsi liyane kajaba transportasi penumpang bisa nyewa proyek PPP. Ngomong yen iki bakal dinilai ing tanggapan sing dikirim nambah kemungkinan iki. Mangertos manawa pamrentah ora bakal nyerah implementasine PPP, sing nimbulake beban sing akeh kanggo para masarakat lan utamane rumah sakit lan dalan umum, lan bakal terus ngurus perusahaan pro dhewe.

KIT JAWATANKUASA KIT KOMUNITAS JAWA

Klompok CHP atas jenenge Wakil Présidhèn Ozgur Ozel ing mréntah, Komisi SOE, sawetara SOE antarane 2011-2016 kanggo ngrembug laporan kasebut (Selasa, Nopember 6) kanggo ketemu. Wakil Presiden Group CHP Ozgur Ozel 2011-2016 taun dening TINGKATAN nglaporake bantahan menyang ceramah 6-7 bakal ditindakake ing Komisi KIT November. Miturut negara Bandara Umum Direktorat, Umum Direktorat Tea Enterprises, Ataturk Forest Direktorat Farm, Turkey Radio lan Televisi Corporation, Administration Housing Massa lan Administrasi Railways Turki State digawe kanggo laporan saka Direktorat Jenderal kabotan bakal rembugan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar