Dina iki ing Sejarah: 7 November 1918 Tugas militer sadawane rute

Railways
Railways

Dina iki ing Sejarah
7 Nopember 1918 Komisioner militer ing sadawane jalur kasebut dijaluk kanggo nyatakake ajeg saben dinane kayu lan batubara ing gubernur regional.
7 November 1941 A tender dianakake kanggo sepur saka stasiun Diyarbakır lan Elazığ menyang wates Irak lan Iran.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar