90 Ewonan Sapuan Digawa menyang Bumi kanthi slogan 'Nafas menyang Masa depan' ing Aksaray

1000 sapisan digawa bareng karo lemah ing ngisor slogan ambegan nganti tekan ngarep
1000 sapisan digawa bareng karo lemah ing ngisor slogan ambegan nganti tekan ngarep

Ing Aksaray, 90 Ewonan Sapuan nggawa bebarengan karo slogan 'Nafas menyang Masa Depan'; Kampanye Menteri Pertanian lan Kehutanan sing ditindakake ing njero kerangka Ankara-Kirsehir-Aksaray-Nigde Highway Alayhan Junction, melu upacara Menteri Turhan, ing wicara kene, metode gawe-transfer-transfer, ujar manawa terus cepet-cepet ing dalan gedhe iki.

Turhan nyatakake yen bakal njupuk proyek kasebut ing taun ngarep lan ujar:

"Yen taun sadurunge dadi normal. 330 minangka proyek raksasa kilometer. 1,5 duwe biaya investasi yaiku EUR milyar. Nalika proyek iki mlebu layanan, 30 kilometer ing antarane Ankara lan Adana bakal disingkat. Kita terus nggedhekake jarak, nggawe kesulitan gampang lan nggawe rai ngguyu karo layanan sing diwenehake ing saben pojok negara kita. Dina iki, kita melu kampanye kanggo tanduran 11 yuta bocah ing negara kita kanthi sapuluh ewu siki ing Aksaray. Minangka Kementerian, kita nyumbang kanthi nandur 90 yuta wit ing rute Ankara-Niğde Highway. Kita ora mung nggawe dalan, kita menehi banyu alam. Amarga kita ngerti manawa alam sing ijo lan lincah minangka warisan sing paling penting sing bakal kita tinggalake kanggo generasi sing bakal teka. Kita nyedhaki kabeh rencana lan proyek kanthi sensitivitas iki lan njupuk langkah khusus kanggo nglindhungi alam. "

Kanthi pangerten iki, Turhan nyatakake yen wis njupuk macem-macem jinis langkah-langkah pembersihan lingkungan ing wilayah konstruksi lan uga nandur wit ing lapisan tinimbang kabeh wit sing dikethok kanggo alasan sing dibutuhake.

Sasampunipun pidato kasebut, program rampung karo Turhan lan kanca-kancane nandur wiji lan disiram.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar