Lapor Railway Samsun Sivas! 72 Yuta Euros Apa sing Duwe?

laporan samsun sivas rute sayistay
laporan samsun sivas rute sayistay

Wangsulane crita babagan konstruksi ular, diisi pitakon lan akeh masalah alur Samsun Sivas, 'Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur Laporan Laporan Taun 2018 Laporan Audit' akeh ditemokake ing kritik kritis kasebut.

Pangadeg Leader Great Mustafa Kemal Ataturk Republik Turki, kang pisanan diwiwiti ngeduk ngengingi xnumx't 21 September kanggo karya, 1924-kilometer Samsun, Sivas (Nglukis) saka sepur iki rampung ing September 378 30. 1931 Railway Samsun-Sivas, sing ditutup kanggo transportasi amarga karya renovasi tanggal September 29 lan ora bisa dibukak sanajan taun 2015 kepungkur, nemu papan sing akeh ing Laporan Audit Akun Pengadilan Turki. Denetim Negara kasebut ngalami kerugian EUR 4 yuta (2018 yuta 72 ewu TL) amarga telat, laporan audit Denetim ujar.

PENTING BAYAR INTERMEDIATE Saka BUDGET

Denetleme Ing proyek Modernisasi Jalur Railway Samsun-Kalın ing Program Operasi Pengangkutan, sanajan komitmen pendanaan Uni Eropa kudu digunakake nganti pungkasan taun 2017, ana kerugian udakara kira-kira EUR 72 yuta amarga telat sing dialami ing proyek kasebut, gecik Amarga wektu tundha ing proyek kasebut, kabeh pembayaran interim kanggo proyek kasebut dibiayai karo anggaran pamarentah pusat ing taun 2018 ”.

Sapa sing nampa tanggungan?

Ing Laporan Audit Pengawas babagan kerugian 72 Million Euros, atıf Perdhana Mentri Nomor 2011 / 15 babagan manajemen dana sing bakal dipikolehi saka EU sadurunge mlebu "lan Peraturan Pelaksanaan IPA diarani. Ing bagean "Struktur Institusi" Pekeliling Perdana Menteri Ora: 2011 / 15 babagan manajemen dana sing diwenehake saka EU sadurunge mlebu, padha tanggung jawab kanggo tugas kanggo nindakake kontrol, ngawasi lan evaluasi sing ana gandhengane. "

LANGKAH NEGARA KANGGO ING TAKEN

Artikel 28 Regulasi Pelaksanaan IPA, sing ngatur pakaryan lan tanggung jawab saka panguwasa operasi, ujar manawa "Panguwasa operasi tanggung jawab kanggo ngawasi lan ngawasi pelaksanaan program selaras karo prinsip manajemen keuangan sing apik". Sawise ngirim informasi kasebut ing Laporan TCA, "Pramila Program Operasi Pengangkutan nduweni tanggung jawab ngontrol lan ngawasi proses proyek saliyane ngatur proyek IPA selaras karo prinsip manajemen finansial. Iki dianggep yen njupuk langkah-langkah sing perlu kanggo mesthekake manawa dana kasebut bisa digunakake kanthi tepat, amarga ngasilake dana sing diwenehake dening EU kanggo proyek IPA ora bisa digunakake kanthi efektif, ekonomi lan efisien, lan isih mbayar pambayaran kanggo mbuwang kontone kanthi lengkap saka anggaran pamarentah pusat. ”.

ING WUANG KANGGO MENTERI?

Nanggepi kritik TCA, pejabat Kementerian transportasi ngeluh manawa "proses persetujuan tender luwih dawa tinimbang sing diarep-arep" lan ing sisih liya, "kontraktor ngeluh babagan awal wiwitan, panjaluk wektu tambahan lan kinerja sing kurang tundhuk karo program kerja".

Apa wis dialami?

Uni Eropah wis mlebu dadi adoh proyèk peserta paling Turkey Samsun-Sivas (Bold) punika nganyari maneh saka Line Railway. Miturut perjanjian kemitraan, karya sing direnovasi diwiwiti ing 2015 bakal mungkasi ing akhir bulan Desember lan sistem kasebut bakal dileksanakake ing layanan pungkasan ing akhir taun 2017 sawise drive test taunan 1. Nanging, 2018 durung miwiti tes drive.

AMBASSADOR LISA

16 November 2018 tarihindeavrup Union (EU) Delegasi kanggo Turkey, Presiden Ambassador Kristen Berger, Samsun teka menyang stasiun, conducted njaba wates EU karo EU ngawèhaké project paling gedhe saka prewangan sawijining jinis ing Samsun-Sivas (Bold) ketemu ing ujian saka sepur lan padha teka kanggo nyoba.

sumber: Samsunhabertv

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar