Apa jumlah kendharaan aktif ing armada bis EGO?

Apa jumlah kendharaan aktif ing armada bis EGO?
Apa jumlah kendharaan aktif ing armada bis EGO?

Ing 2012, kanthi UU Nomer 6360, wates wilayah sing ana ing papane uga ditambahi lan jumlah distrik ing wilayah sing ana ing papane tambah saka 16 dadi 25. Sanajan populasi Ankara saya tambah dening 2013 antarane taun 2018-9, armada bis EGO mudhun dening 20%.

Pembelian bus paling anyar kanggo Direktorat Umum EGO Perbandaran Ankara Metropolitan digawe ing 2013. Mulane, umur rata-rata bis wis meningkat dadi 10.5. Iki nyebabake kendharaan bisa ditrapake luwih sering lan nambah biaya perawatan lan ndandani.

Amarga jumlah bus sing ora cekap, tuntutan jasa transportasi umum warga sing manggon ing kene kanthi nambah pamukiman anyar ora bisa ditrapake.

2019 Ing taun, jumlah kendharaan aktif yaiku 1540. Nomer iki kalebu model 97 1999 bus Solo lan Bellows. Amarga urip ekonomi bus-bus iki, layanan saya mandheg terus. Gagal kasebut nyebabake program layanan kasebut diselehake sajrone awan. Sawetara kendaraan pancen ora digunakake.

Ing kerangka data kasebut babagan status armada bus saiki, sayangé ora bisa mbukak garis anyar utawa nambah layanan ing rute kanthi kapadhetan penumpang dhuwur. Kahanan iki nyebabake warga dadi korban.

Direktorat Umum EGO nganakake panaliten Line Optimization ing saindhenging Ankara supaya bisa migunakake bus sing paling efisien lan efisien ing bis sing ana. Kanggo tujuan iki, tim wis kabentuk ing organisasi kasebut. Tim iki luwih dhisik bakal ngatasi garis masalah lan ngasilake solusi sanalika bisa.

Kajaba iku, kanthi nyedhaki masalah transportasi lan lalu lintas Başkent Ankara kanthi sudut pandang umum lan kabijakan lan teknik transportasi modern, penting kanggo mesthekake yen keputusan transportasi sing tepat, adil lan imbang bebas saka uneg-uneg politik, utamane karo prinsip partisipasi, transparansi lan panjaluk kanthi cara sing paling rasional, modern, ekonomi, tujuane supaya bisa ngetrapake sistem transportasi umum sing murah.

nomer kendaraan aktif direktur umum ego
nomer kendaraan aktif direktur umum ego

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar