Apa Vatman?

wanita patriot
wanita patriot

Apa Vatman, apa ora, dadi? : Kendaraan penumpang sing digunakaké ing transportasi penumpang kutha, sing mili ing ril khusus sing ora dilebokaké ing dalan lan operasi nganggo daya listrik, diarani tram. Wong sing nganggo kendaraan iki, yaiku trem, sing disebut vatman. Patriotisme dikenal minangka pembalap trem / sepur ing saben urip; Wis dadi kebutuhan gedhe sawisé perkembangan ing teknologi sistem ril lan pentinge transportasi transportasi kayata tram / metro ing transportasi perkotaan.

Padha umume digunakake ing rute sing ora akeh banget. Dheweke kerja ing departemen sing dikhususake kanggo dheweke. Jam kerja nuduhake keluwesan amerga kontinuitas layanan lan sistem shift ditindakake. Apa sing dilakoni warga?

Tugas saka warga Apa kakuwatan lan tanggung jawabe?

Tram / Metro Driver (Vatman), sesuai karo prinsip operasional perusahaan, kanthi nggunakake alat, peralatan lan peralatan kanthi efektif, sesuai karo kesehatan pekerja, peraturan safety lan lingkungan, lan syarat-syarat efisiensi lan kualitas profesi:

  • Kanggo nggawe priksaan sing dibutuhake sadurunge njupuk tram / metro ing dalan,
  • Nggunakake tram / metro kanthi nyetel kacepetan kendaraan lan wektu ngaso ing titik,
  • Sajrone dalan kasebut, saya netepi rute kasebut lan mirsani peringatan lan pratandha ing garis kasebut,
  • Kanggo menehi kawigatosan marang pedhoman lan kendaraan ing rute kasebut,
  • Kanggo nggawe intervensi sing perlu ing kasus kacilakan lan kacilakan, kanggo mesthekake yen laporan kacilakaan disimpen dening wewenang keamanan lan gerak,
  • Mungkasi instruksi lan njupuk langkah sing perlu,
  • Nyimpen ing kertu pangopènan tram / metro,
  • Ngatur lan ngarahake penumpang nalika perlu,
  • Kanggo ngandhani para atasan saka kepinginan lan keluhan para penumpang.
  • Kanggo tundhuk aturan babagan kesehatan lan kaséhatan kerja, kanggo njamin tundhuk pakaryan lan tata cara.
Patriot Wanita
Patriot Wanita

Carane Vatman?

Kaping pisanan, wong-wong sing pengin kerja minangka sudut fisik lan mental ora duwe cacat, kaki tangan lan organ pendengaran kanggo bisa digunakake kanthi koordinasi, tanggung jawab, sabar, wong sing kadhemen getih. Wong sing nduweni ciri kasebut bisa nindakake profesi kanthi cara sing luwih nyaman. Liyane saka iku, dadi tanah air;

  1. Kanggo dadi lulusan sekolah menengah utawa sekolah sing padha
  2. Kanggo nindakake layanan militer dheweke
  3. Ora lawas saka 35
  4. Ana ora duwe cacat fisik lan mental.

Wong-wong sing padha kerja ing kotamadya. Kotamadya ngetokake dalan kasebut nalika kebutuhan kewarganegaraan. Ing kursus munisipalitas, 23 diwenehi kursus teoretis lan praktis sing perlu lan latihan sing dibutuhake kanggo proses kursus kasebut. Wawancara tertulis lan lisan diwènèhaké marang para calon sing wis kasil ngrampungaké kursus iki, lan banjur wong sing ngliwati bagean iki bisa miwiti tugas minangka warga.

Sing sukses ing profesi patriotisme bisa banjur pindhah menyang pelatih, ketua gerakan, panguwasa operasi utawa pengawas lalu lintas.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar