Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD
Pengumuman Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

TCDD durung ngumumake asil saka pemeriksaan lisan kanggo rekrutmen para pekerja sajrone telung wulan suwene. Warta babagan kegagalan ngumumake asil saka wawancara rekrutmen TCDD; Proses rekrutmen TCDD gegayutan karo asil panaliten Menteri Komunikasi angkutan lan infrastruktur TC Cahit Turhan diwenehake minangka sebab.

Recruitment TCDD'nin saka asil panaliten kanggo tindakake asil saka pemeriksaan pekerja durung diwartakake, ujian ditindakake dening institusi sing relevan kanggo asil investigasi durung rampung.

Asil Wawancara Pekerjaan TCDD

Wakil Ulas Karasu CHP Sivas, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan kanggo mangsuli pitakon panjaluk kasebut, Menteri Turhan takon pitakon ing ngisor iki:

  1. Apa sebabé asil wawancara durung diumumake ing wulan 3 pungkasan?
  2. Apa sebabe ngetrapake wawancara kanggo pitakonan, ora ing wangun ujian sing ditulis?
  3. Nimbang tanggal wawancara, kasunyatan manawa rekrutmen sing direncanakake personel durung rampung sajrone wektu, nyebabake gangguan ing tugas lan tanggung jawab TCDD?

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar