Bakal Akçaray Kuruçeşme tekan tengah?

Bakal Akcaray Kurucesme tekan tengah?
Bakal Akcaray Kurucesme tekan tengah?

Asosiasi Perbandaran Marmara lan Kocaeli Walikota Assoc. Dr. Tahir Büyükakın ngunjungi pedagang ing pusat Kuruçeşme ing Izmit lan kepengin nggarap karya lan hadbihal karo warga negara kasebut. Walikota Büyükakın, sing sinau pengarepan warga saka Metropolitan Municipality lan ngevaluasi tuntutan ing papan kasebut, ujar, kez Kita maneh ketemu karo kapentingan anget warga, utamane para pedagang Kuruçeşme. Supaya pantes katresnan lan dateng iki, kita nggarap kabutuhan ing wilayah kasebut kanthi tliti. Yap

"KONTEN KARYA PROJEK Kita"

Ketua Partai AK Kocaeli Provinsi Mehmet Ellibeş, Ketua Distrik Izmit Ali Güney lan anggota organisasi Kuruçeşme kunjungan, 7'den 77'ye kasengsem ing kabeh wong minangka katresnan lan kapentingan sing kapisah Presiden Büyükakın'a. Walikota Büyükakın ngrungokake saran lan panjaluk warga lan pengrajin kanthi ati-ati banget, lan terus ngupayakake nambah konsentrasi lalu lintas ing sawetara jam uga mbusak masalah sing dialami ing parkir. Nanggepi warga sing takon babagan sesambungan Kuruçeşme-Plajyolu, Büyük Karya proyek kita terus ”, Walikota Büyükakın ujar: Dalan sisih kidul lan rel liwat jembatan kendharaan bakal kasedhiya akses menyang area Pantai Dalan ”ujare.

Aku DITENTUKAN DENGAN DIREKTOR AS DENGAN PENTING ”

Ngunjungi "Tram bakal tekan tengah Kurucesme?" Wangsulan pitakon saka Mayor Kocaeli Assoc. Dr, Tahir Büyükakın, "Proyek awal dikirim menyang Direktorat Umum Jalan Raya ing ruang lingkup jalur Kuruçeşme Tramway sing ngliwati pusat Kuruçeşme. Wis, trem kita tekan pantai lan mlaku. Kita terus usaha supaya wong liya seneng ”. Walikota Büyükakın, sing ora ngilangi warga sing pengin duwe foto cenderung ing kemitraan lan sing menehi apresiasi saben wong kanthi pendekatan ikhlas, ujar, buluy, kita nemokake banget berharga yen masarakat kita kepengin banget babagan agenda kutha lan menehi saran babagan kekurangan. Kanthi cara iki, kita nemtokake peta dalan dalan. Kita ngalami rasa seneng ngatur kutha bebarengan karo wong-wong kita kanthi pikiran sing umum ”.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar