Rapat Minat Rapat DHMİ KİK diterbitake

Dhmi skip rapat menit diterbitake
Dhmi skip rapat menit diterbitake

Rapat Rapat DHMİ KİK Diterbitake; Selaras karo artikel 4688 lan angger-angger sing ana gandhengane saka UU babagan Kesatuan Publik Umum lan Bargaining Kolektif, cacahe 41; 24.10.2019-2019 antarane Direktorat Umum DHMI lan Pegawai Pengangkutan-Sen babagan 2. Menit rapat rapat Lembaga Pengurus Situs web Otoritas diterbitake ing bagean Informasi Personel.

Wakil Pengurus Umum Wakil Pengusaha Mehmet Karakan, Wakil Presiden Departemen Sumber Manusia, Çiğdem Güvenç, Kepala Urusan Keuangan Muhsin Karakurt, Pegawai Penguasa Uni Penguasa Umum-Sen Ketua Kenan Çalışkan lan Wakil Ketua Murat Olgun rawuh ing rapat DHMİ KİK.

Masalah sing dibahas lan keputusan sing dijupuk ing rapat kasebut minangka ing ngisor iki ing file sing wis dipasang;

DHMİ GENERAL DIRECTORATE - TRANSPORTATION MEMUR-SEN CORPORATE ADMINISTRATIVE BOARD MEETING AGENDA

Sesuai karo Artikel 4688 lan Peraturan Pengurus Kesatuan Pekerjaan Umum lan UU Pengambilan Kolektif, 41, wakil majikan Mehmet KARAKAN, Wakil Presiden Departemen Sumber Manusia, Çiğdem GÜVENÇ, Kepala Dinas Keuangan Keuangan lan Muhsin KARAKURT, Manajer Umum MEMUR-SEN Union, lan Kenan ÇALIŞKAN Asst Murat OLGUN lan Dewan Mesyuarat Dewan dianakake ing 24.10.2019 miturut ketua Wakil Pengurus Mehmet KARAKAN; poin-poin ing ngisor iki wis dibahas.

Panjaluk saka Papan Administrasi Otoritas:

1-Nggunakake personel Perlindhungan Perlindhungan lan Keamanan nalika umur 46 ing Posisi Pejabat lan mungkasi transisi menyang Pegawai Apol ing Apon ing kabeh posisi lan ngevaluasi ing posisi Pegawai.

  • Kahanan Sumber Daya Perlindungan lan Keamanan Asli dipantau lan direncanakake nganti pirang-pirang taun kerja,

2-Asuransi Kesehatan Pelengkap kanggo personel Institusi.

  • Panaliten kasebut bakal diwiwiti dening Departemen Hal Ehwal Keuangan, Dinas Navigasi Udara lan Dinas Pembelian lan Pasokan,

3-Mesthekake ujian Promosi saka tugas / Judhul Ganti, sing penting kanggo nambah kesetiaan lan motivasi personel, langsung dibukak.

  • Miturut kabutuhan organisasi, ujian pangowahan lan judhul dianakake lan bakal dianakake maneh ing perencanaan,

4-Amarga amandemen kanggo Regulasi Relokasi pungkasan, dilaporake manawa personel sing ditunjuk minangka Promosi utawa Change Change uga ora njaluk janjian sadurunge taun 4. Sampeyan kudu mesthekake yen sing diutus sadurunge amandemen pungkasan dikecualekake saka artikel iki.

  • Ngukur ulang saka wektu janjian sing ditemtokake ing Tatacara Pemindahan Pribadi lan Prinsip Pengetahuan Perusahaan,

5-Personel RFF diwenehi 2 Tracksuit and Sport shoes saben sesuai karo pandhuan lan pandhuan kanggo nggunakake olahraga.

  • Implementasi pakaryan pangaturan kanggo mbusak kuota Assign (Chief) ing alokasi 6 Lodging ing ngendi pakaryan wis diwiwiti dening Departemen Operasi ing subyek kasebut lan ngowahi dadi urutan sing diwenehake. Kajaba iku, kabeh judhul kalebu ing nulis biji lan alokasi digawe. (Alokasi sing digawe ing njaba propinsi kudu ditamatkan lan jumlah omah sing diwenehake uga kudu ditambah.)

6-Ngrancang kuota alokasi (Kepala) ing alokasi omah, supaya pangaturan bisa nggayuh alokasi pesenan. Kajaba iku, kabeh judhul kalebu ing nulis biji lan alokasi digawe. (Alokasi sing digawe ing njaba propinsi kudu ditamatkan lan jumlah papan sing diwenehake uga kudu saya tambah.)

  • Assignment saka unit omah sing diwenehake ing kerangka Regulasi sing diterbitake dening Direktorat Umum Real Estate Nasional ora bisa nindakake owah-owahan amarga alasan iki, karya terus kanggo omah lan layanan (Istanbul Hv.Lim-SLOT Cor.Merk.)

7-Kanggo nerusake rekrutmen sawetara personel sing bakal ditugasake ing posisi AIM kanthi tugas KPSS lan sawetara saka ing Institusi kasebut.

  • Ing kerangka tata cara prosedur lan prinsip sing diatur ing rekrutmen para Pegawai AIM, bisa uga lan kelanjutan tenaga kerja karo pelantikan KPSS luwih efisien lan ana pirang-pirang kasus sing kedadeyan saka janjian internal sadurunge.

8-Ing rapat-rapat GCC, pangopènan papan sing dipindhah kayata gubug Seizure, menara lingkungan, (stasiun VOR / NDB / SSY, lsp), sing sadurunge wis dibahas, dijaluk diwenehake karo perabotan lan kekurangan, nanging ora ana sing ngatur. Masalah kasebut kudu dipertimbangake maneh.

  • Bandara lan Direktorat Bandara; nindakake kontrol omah layanan VOR / NDB / SYS sing nyambung karo dheweke lan njupuk langkah-langkah sing dibutuhake miturut aturan;

9-Kanggo nyegah sampah sing ora perlu pirang-pirang taun lan njaga staf nganggo klambi kanthi kualitas sing luwih apik, Providence General of the Collective Bargaining digawe kanthi dhuwit. Selaras karo panentu dhuwit awis kanggo kabeh personel.

  • Masalah kasebut diikuti karo Departemen Dhukungan Layanan lan sinau diwiwiti,

10-Keluhan layanan sing dibahas ing rapat JCC sadurunge. Penting yen masalah kasebut wis diselesaikan dening presiden sing relevan. (Eg Airport, Bodrum Airport lsp)

  • Penyiasatan lan evaluasi subjek ing tendha sing bakal dicekel dening Direktorat Bandara Atatürk / Muğla Milas Bodrum,

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar