Dina iki ing Sejarah: stasiun 11 November 2010 Seyrantepe

Stasiun Seyrantepe
Stasiun Seyrantepe

Dina iki ing Sejarah
11 November 1961 Direktur Umum pisanan Railroad Behiç Erkin tilar donya nalika umure 84. Tim Kolonel Behiç (Erkin) diangkat dadi Direktur Umum Railways Negara. Behic Bey, sing njabat ing 1921 ene 26, disarèkaké ing segitiga ing Stasiun Eskişehir ing ngendi jalur Izmir, Istanbul lan Ankara gabung karo karsané. Dirjen TCDD mbangun sawijining peringatan.
Stasiun 11 November 2010 Seyrantepe mulai ngawula.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar