Diskon '24 November' babagan Tiket Sepur lan Kargo kanggo Guru

Tiket karéta November lan diskon kargo kanggo guru
Tiket karéta November lan diskon kargo kanggo guru

Diskon '24 November' babagan Tiket Sepur lan Kargo menyang Guru; Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur M. Cahit Turhan, 24 November 24-30 dening TCDD Transport Inc. Ing wulan Nopember, diskon 50-18 bakal ditrapake kanggo guru ing karcis sepur utama kanthi kereta api sepur kanthi cepet (YHT) lan 22-25 bakal ditrapake dening PTT ing Nopember Harga kargo lan kiriman, diskon persen XNUMX bakal diwenehake.

Mentri Turhan, Turkey 2023 taun, ngandika ing target saka netepake, mlaku kabutuhan kabeh institusi lan organisasi, faktor sing paling penting iku SDM kualitas.

Ora preduli babagan teknologi sing saya maju, Turhan ujar yen yen sumber daya manungsa ora duwe peralatan sing dibutuhake ing abad 21, sukses ora bakal bisa. "Kanthi pangertene, guru kita minangka landasan babagan pambangunan masa depan negara kita. Kita, minangka Menteri transportasi lan Infrastruktur, pengin menehi hadiah kanggo guru lan kita ngatur kampanye. "

Paling taun 4 njupuk kesempatan saka ewu guru 567

Salah sawijining kampanye sing direncanakake dening TCDD Transportation Inc. Turhan, organisasi taun kepungkur, perjalanan guru 4 ewu 567 menyang 50 ewu persen diskon diskon kanggo nggawe trip kasebut ngelingake.

Turhan nyatakake manawa kampanye sing padha diatur iki ing taun iki lan ujar, olarak Minangka kulawarga transportasi, kita ngrayakake Hari Guru 24 Nopember kanthi perasaan ati. Kita ngaturaken raos syukur lan matur nuwun marang guru. Day Day guru 24-30 ing wulan November minggu kasebut, YHT lan rega sepur utama 50 persen guru bakal didiskon.

Nyariosaken manawa kampanye bakal nyakup guru sing kerja ing sekolah umum lan swasta kabeh gelar lan jinis sing disetujoni dening Menteri Pendidikan Nasional utawa Kementerian, staf guru sing makarya ing institusi pendidikan tinggi, guru kebangsaan Turki lan makarya ing negara manca, Turhan ujar manawa tiket saka guru sing pengin entuk manfaat saka aplikasi bakal kasedhiya saka tol, internet, 444 82 33 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX saka pusat panggilan utawa agensi.

Yüzde 25 persen diskon saka PTT "

Menteri Turhan uga ujar manawa ana kampanye sing diatur dening PTT AŞ nalika dina Hari Guru lan ujar:

U Kaya ing taun-taun sadurunge, kurir APS lan kargo pos saka PTN uga bakal tundhuk diskon persen 24 ing dina bisnis 5 sadurunge Nopember. Aplikasi kasebut bakal kasedhiya ing periode Nopémber taun 25-18. Guru kita bakal bisa entuk bathi saka diskon kasebut kanthi nampilake kertu ID guru. "

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar