Eskisehir Concrete Road Kanthi Conto wis kanggo Turkey

Eskisehir ana turkiyeye conto karo dalan beton
Eskisehir ana turkiyeye conto karo dalan beton

Eskisehir Concrete Road Kanthi Conto wis kanggo Turkey, Eskişehir Munisipal Metropolitan, sing minangka conto kanggo akeh institusi utamane kanthi dalan konkrit sing digunakake ing wilayah deso, 13-14 2019 diatur ing Ankara ing antarane November 1. Mung siji-siji pamrentah lokal sing nggawa ing Kongres Jalan Konkrit. Luwih saka sewu wong ing kongres kerja-kerja pambangunan dalan ing Eskişehir sing nggambarake Dinas Main Mainanansi lan Dinas Konstruksi Jalan Raya Soner Ozkan, amarga nambah biaya, utamane ing deso bakal luwih seneng konkrit, ujare.

Ministry of Transport lan Infrastructure Ministry, Umum Direktorat embong, Cement Association Manufacturers 'ing Turki lan jeneng EUPAVE Short dianakaké ing Ankara 1 kemitraan karo Concrete Eropah Litostrotos Association. Kongres Roads Congress dirawuhi dening akeh institusi, organisasi lan masarakat saka Turki lan ing luar negeri. Eskişehir Munisipal Metropolitan, sing minangka conto kanggo akeh institusi lan organisasi kanthi karya beton konkrit ing Eskişehir, minangka pamrentah lokal sing nggawa para peserta menyang kongres kasebut. Ing kongres, ing ngendi Kepala Dinas Pelestarian lan Pangembangan Jalan Raya Soner Özkan lan timnya melu, Özkan menehi informasi para peserta babagan karya-karya konkrit sing ditindakake ing Eskişehir. Cathetan manawa dalan konkrit luwih dawa lan luwih ekonomis tinimbang dalan aspal, Özkan nyatakake yen Eskişehir Munisipal Metropolitan bakal terus milih dalan konkrit utamane ing dalan deso ing njaba pusat kutha. Ing wilayah deso, kekurangan saka lapisan permukaan, kenapa dalan beton kudu disenengi, aplikasi dalan konkrit saka aspek positif lan negatif transfer Ozkan, menehi solusi kanggo negatipake para peserta sing menehi informasi.

Özkan nyatakake yen Presiden Büyükerşen makili Eskişehir kanthi cara sing paling apik, cocog karo pangerten babagan urbanisme, lan nyatakake bangga dadi siji-sijine pamrentah lokal sing nampilake kongres. Ing pungkasan kongres, pratelan gabungan sing disiapake dening Metropolitan Municipality ditindakake.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar