Wis xnumx'üncü saka Erzurum ing Turki, Transportasi

Erzurum ana sandi Turkey katelu transportasi umum
Erzurum ana sandi Turkey katelu transportasi umum

Wis xnumx'üncü saka Erzurum ing Turki Transportasi; Perbandaran Metropolitan Erzurum uga main pinunjul ing layanan transportasi. Turkey conducted tengen "Padha Metropolitan Performance Transportasi" njupuk Panggonan katelu ing Municipality riset. Saka kenyamanan sing bisa diakses lan entuk wektu kanggo imbuhan, akeh kritéria dijaluk para peserta; Erzurum, 3 ketemu karo 30 saka metropolitan. Panaliti Company Research Areda wis ngrembug babagan kinerja transportasi umum ing kutha metropolitan. Perusahaan kasebut fokus ing layanan transportasi umum ing kutha metropolitan kayata Istanbul, Ankara lan Izmir.

Erzurum TURKEY dadi Public TRANSPORT 3'ÜNCÜ

Peserta dijaluk pitakonan kayata kepenak, informasi, aksesibilitas, wektu, upah, keamanan, personel, faktor lingkungan, umpan balik lan selaras. Minangka asil saka panaliten, sing ditindakake liwat 100, peringkat layanan transportasi umum diikuti Eskişehir kanthi nilai 64,1, diikuti Konya kanthi nilai 60,6. Ing survey pendapat umum, Erzurum kaping telu kanthi nilai 60,5, Kahramanmaraş kaping papat kanthi nilai 59,0 lan Ankara kaping lima kanthi nilai 57,4. Denizli, Istanbul lan Bursa ngetutake propinsi kasebut.

HUKUMAN UNTUK PENTING

Ing survey Toplu Metropolitan Performance Transport ", para peserta uga takon kenapa luwih seneng transportasi umum utawa ora. Nalika 80,5 persen peserta nyatakake yen luwih seneng transportasi umum kanggo transportasi, sing ora seneng "nyedhiyakake transportasi umum sing luwih nyaman", sağlan kanggo nyedhiyakake transportasi umum sing luwih aman "," kanggo mesthekake yen para pembela luwih sinau "lan bir transportasi luwih cepet. nyediakake transportasi .. Miturut asil riset, kendaraan transportasi umum sing paling disenengi yaiku bis kotamadya, dene telung faktor sing paling penting ing layanan transportasi didaftar minangka kepenak, informasi lan aksesibilitas.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar