Garis Irmak Zonguldak Km: 370 + Overpass ing 517 Tender Result

Garis Irmak zonguldak kanggo nggawe beteng mau
Garis Irmak zonguldak kanggo nggawe beteng mau

Garis Irmak Zonguldak Km: 370 + 517 (sepur) ngliwati asil tender

Railway State Turki. 2 / 2019 kanthi nilai watesan 495216 TL lan anggaran rega 5.462.222,08 TL saka Direktorat Perolehan Wilayah (TCDD) Irmak Zonguldak Line Km: 8.023.165,85 + 370 (menyang rute) KONTEKSI PROJEK PENGURUSAN KONTEKTOR MENGA DAN KOMUNITAS TRADE TRADE menang kanthi tawaran TL. Perusahaan 517, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tutup tender lan Tenaga Kerja 314,65 - Ø 14 mm Baja Ribbed tebal kanggo konkrit 32 TON konkrit (kalebu transportasi) lan Liyane. Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar