Pusat Logistik Istanbul

Istanbul bakal dadi pusat logistik
Istanbul bakal dadi pusat logistik

Istanbul bakal dadi Pusat Logistik; kargo Air maringaken serangan ing Turki. Langkah-langkah sing kudu ditindakake Istanbul minangka pusat logistik global melu ing Program Taun Presiden Presiden 2020 ..
bareng ing facebook

Sektor logistik Turki tekan 2018 milyar TL ing 372. Bagean sektor kargo udhara ing angka kasebut saya tambah saben dina.

Kapasitas 2003 ing 1, sing kurang saka 2018 yuta ton ing 4, nyedhaki XNUMX yuta ton. Target anyar saiki wis disetel.

Transformasi Istanbul dadi pusat kargo udhara ing saindenging jagad iki kalebet Program Program Presiden Presiden 2020.

Sambungan jalur sepur nasional menyang bandara Istanbul lan Sabiha Gokcen

Patut, pambangunan landasan mandiri kaping tiga saka Bandar Udara Istanbul bakal dirampungake ing 2020.

Bandara Istanbul lan Sabiha Gokcen bakal nyambung karo saben liyane lan kanthi jalur sepur nasional.

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Bridge-Istanbul Airport-Halkalı tender kanggo konstruksi rute.

Program presiden uga kanggo nyepetake proses manajemen logistik lan adat.

sumber: TRT News

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar