Jarak Intercity Bakal Disingkat dening High Express Express Train

Jarak intensitas bakal dikurangi dening rute kacepetan dhuwur
Jarak intensitas bakal dikurangi dening rute kacepetan dhuwur

Jarak Intercity Bakal Disingkat dening High Express Express Train; Program Taun Presiden Presiden 2020 kalebu investasi ing ril, lan studi babagan Sepur Kacepetan Tinggi (YHT) wis diprogram. Kamentrian transportasi bakal ngluncurake garis Sepur Cepet High anyar ing 2020, lan bakal miwiti layanan ekspres ing rute YHT kanggo nambah efisiensi.

Program Taun Presiden Presiden 2020 kalebu investasi ing ril, lan studi babagan Sepur Kacepetan Tinggi (YHT) wis diprogram.

Miturut koran Sabah Baris Simsek, Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur, sing pengin nambah efisiensi garis YHT, bakal nyiapake model bisnis anyar. Ing ruang lingkup kasebut, penerbangan ekspres bakal diatur ing rute YHT antarane kutha utama.

Dawane garis YHT uga bakal ditambah saka ewu 2020 kilometer menyang 213 ewu 2 kilometer ing 269. Ing konteks iki, baris Ankara-Sivas YHT bakal dadi salah sawijining garis sing ditugasake ing 2020. Nalika karya modernisasi lan prasarana tetep ana ing rute, 2 ewu kilometer 657 kilometer lan sinyal 2 ewu 654 kilometer bakal nandur modhal ing garis sing ana. Ewonan milirasi 492 mileage lan investasi signage mileage 804 uga bakal rampung. Dawane garis listrik bakal ditambah saka 45 dadi 49 kilometer lan rasio garis sing ditandatangani bakal tambah saka 50 kilometer menyang 56 kilometer.

Garis anyar sing bakal dirampungake ing 2020

Ing 2020, jalur sepur anyar uga bakal rampung. Ing arah iki Halkalı- Proyek Railway Kapıkule bakal rampung kanggo ngladeni industri pabrik lan kesempatan ekspor ing wilayah kasebut bakal saya tambah. Garis sepur Konya-Gaziantep bakal rampung lan akses menyang plabuhan Adana, Mersin lan İskenderun bakal digawe dening sektor industri manufaktur.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar