tandha lalu lintas
07 Antalya

Panaliten Tandha Lalu Lintas ing Alanya

Panaliten Tandha Lalu Lintas ing Alanya; Tim tandha lalu lintas Unit Antalya Metropolitan Alanya Layanan lalu lintas nginstal tandha lalu lintas 102 ing poin beda ing 700 wilayah Alanya. Antalya Metropolitan Munisipalitas Alanya Layanan Unit Lalu Lintas [More ...]

cahit turhan
34 Istanbul

Bandar Udara Istanbul Terus Tuwuh

Mehmet Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur, nerbitake artikel kanthi irah-irahan "Bandhara Istanbul Terus kanggo Tumbuh ısında ing majalah November Raillife. LAYANG yen mentri Turhan Turki mbeta puncak aviation ing Istanbul Airport [More ...]