kartepe hippodrome dalan wis anyar
41 Kocaeli

Kartepe Hippodrome Street wis Nganyarake

Kocaeli Metropolitan Munisipasi tetep dalan pangopènan, ndandani lan ndandani ing kutha. Ing konteks iki, karya renovasi ditindakake ing Jalan Hippodrome, sing ngubungake Dataran Bandar Kartepe menyang Sarı Meşe Neighborhood Bağdat Street. Pasinaon intensif saka [More ...]

bandara taun
34 Istanbul

'Bandara Bandara Taun'

'Bandara Bandara Taun' Bandara Istanbul dianugerahi ing kategori "Bandara ing Tahun k ing inde Readers 'Choice 2019 ödül sing diatur dening majalah International Airport Review. Penerbangan ing saindenging jagad [More ...]