aplikasi dalan konkrit manisada terus
45 Manisa

Aplikasi Jalan Konkrit Terus ing Manisa

Aplikasi dalan konkrit sing diwiwiti dening Munisa Metropolitan Manisa ing dalan sing nyedhiyakake sesambungan ing antarane Gölmarmara lan Thienli terus. Wakil Sekretaris Umum Manisa Metropolitan Ali Öztozlu lan Burak Aslay, Jalan Perbandaran Metropolitan [More ...]

ropeway
38 Kayseri

Olahraga Rescue ing Kabel Mobil ing Erciyes

Kanthi investasi kotamadya Kayseri Metropolitan, Pusat Ski Erciyes, sing wis dadi salah sawijining pusat ski utama ing saindenging jagad, wis siyap kanggo musim salju 2019-2020. Erciyes, sing dadi salah sawijining pusat ski utama ing saindenging jagad kanthi investasi Kayseri Metropolitan Municipality. [More ...]