Biaya Penerbangan Ekstra Turkish Airlines menyang Bandara Istanbul

Kaping pesawat bandara Istanbul nduwèni biaya kaping pindho tikel
Kaping pesawat bandara Istanbul nduwèni biaya kaping pindho tikel

Wektu Penerbangan menyang Bandara Istanbul Dipanjang ... Biaya Turun Turun Turki sistem lalu lintas udhara Perancis ing tataran eksperimen "setunggal Point" wis didol kanggo Turkey. Sistem bakal nyepetake wektu penerbangan. Efisiensi sing dikarepake ora bisa ditrapake nalika lalu lintas udhara target 3 ewu sewu ewu 200 saben dina tetep ing Bandara Istanbul. Kabeh penerbangan ditambahi. 10-15 nggunakake bahan bakar ekstra saben menit lan kabeh biaya operasi THY wis tikel.

SözcüMiturut laporan Yusuf Demir; Turkish Airlines nambah wektu sing direncanakake kanggo penerbangan Ankara sing dawa menit 45 ing Bandara Ataturk nganti 1 jam ing 35 menit ing Bandara Istanbul. Pangowahan iki, sing umure luwih saka kaping pindho, uga katon ing situs web THY, layar informasi penerbangan lan tiket. Nalika ditliti, katon ora mung penerbangan menyang Ankara, nanging uga kabeh kenaikan sing ana ing Bandara Istanbul dilanjutake.

Iki diturunake yen wektu tundha kasebut disebabake dening sistem kontrol lalu lintas udhara anyar sing diarani "Merge Point, sing dituku nganggo impen sing apik saka Prancis uga masalah sing disebabake dening kahanan lan kahanan fisik bandara anyar. Sistem kasebut, sing dicoba ing bandara cilik ing paling akeh ing Asia lan Afrika lan loro ing Seoul lan Norwegia, diwiwiti kanggo diterapake ing lapangan udhara lan bandara 3 (Istanbul, Atatürk lan Sabiha Gökçen).

bandara menyang bandara istanbul
bandara menyang bandara istanbul

Ing tahap pertama, lalu lintas sing dikarepake ora dipikolehi ing Bandara Istanbul nalika lalu lintas udhara target nggayuh udakara 2 ewu saben dina banjur nganti ewu 3 ewu saben ewu 200. Nyedhiyakake informasi marang para ahli penerbangan SÖZCÜ, kanggo nyegah kelewatan ing udara lan papan, kanggo njamin keamanan sistem sing ditampa ing sistem kasebut, kanthi praktik, ujar asil sing sabalikna. pakar ora pengin nuduhake jeneng kang, "sistem anyar sistem miturut teori bener nanging durung tundhuk karo Turki. Cetha yen wektu penerbangan ora disingkat, utamane ing Bandhara Istanbul. "

Ora WULANG

Oktay Erdağı, Mantan Asisten Manajer Umum Penerbangan Sipil ujar, yen yen sistem kasebut dijupuk, samesthine wektu penerbangan bakal disingkat, keamanan penerbangan bakal saya tambah lan lalu lintas bakal saya tambah. Ora kaya ngono. Nuli kenapa dhuwit sing akeh dihabisake. Saben dina, kabeh maskapai, utamane Turkish Airlines, ngalami kerugian. Iki minangka proyek sing dipasarake dening Eurocontrol. Dheweke milih kita minangka babi guinea. Ternyata ora kanggo kita. Nanging sayangé, ora bakal bali maneh.

Sawise tuku sistem kasebut, pengontrol lalu lintas udhara saka Lembaga Bandara Negara dilatih ing Prancis suwene udakara setaun. nomer akeh rapat-rapat padha dianakaké ngendi kabeh pihak melu ing Turki. Sajrone proses kasebut, THY utawa perusahaan maskapai liyane ora nampa bantahan utawa usul ganti. Sistem kasebut diaktifake nalika dina Bandara Istanbul dibukak. Ruang udara diganti. Rute anyar, prosedur nyedhaki anyar, prosedur nyedhaki dalan anyar wis dikenalake.

LIKE MAXE AIRLINE

Sistem sing dikembangake dening Perancis padha karo sistem labyrinth ing aula kontrol paspor. Supaya tekan polisi, sampeyan kudu jajar ing labyrinth lan nggambar ana s birlikte bebarengan karo sing ana ing ngarepe. Dadi pesawat sing mangkat saka Ankara lan ngrampungake pendaratan ing menit 45, kalah paling ora menit 10-15 ing mbingungake iki. Ora mung nggunakake bahan bakar luwih akeh, sumber daya digunakake ora efisien, lan biaya operasi tikel tikel.

PILOT INGIN "PUTIH PUTIH"

Sistem iki nyediakake kontribusi utama ing njupuk selaras karo bandara sibuk Turki, pola aliran lalu lintas udhara. Biaya operasi maskapai, utamane bahan bakar, wungu lan dadi beban. Pilot nyedhaki Bandara Atatürk langsung saka segara ora ngerti apa sebabe kudu nyedhaki plabuhan anyar mung 16-17 kilometer. Pilot nyedhaki Istanbul asring pengin "cekak .. Dadi dheweke ujar, yoksa Yen ora ana wong sing duwe ngarepku, aja nganti ngilangi aku.

INGGRIS HEAVY ING INI INI

Tambah ing wektu pesawat, tingkat persen Turkey 65 saka online nggunakake area minangka basa lan nggunakake pengaruh Airport Turkish Airlines Istanbul. Malah ing penerbangan paling cendhak, 10-15 minangka korban paling abot ing sistem THY, sing tundha sawetara menit, saéngga nggunakake bahan bakar luwih akeh, saéngga tikel kabeh biaya operasi. THY, sing nyoba nemokake solusi kanggo nyuda karusakan, ana hubungane karo DHMİ kanggo nggambar rute sing luwih cendhek, utamane kanthi regangan sistem sebagian ing pamitan kasebut.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar