KARDEMİR Dadi Penyetor Séktor Railway lan Otomatis

Kardemir dadi supplier sektor kereta api lan otomotif sing disetujoni
Kardemir dadi supplier sektor kereta api lan otomotif sing disetujoni

Kardemir Karabuk Wesi lan Industri baja lan Perdagangan Inc. (KARDEMIR), Sistem Manajemen Kualitas Otomotif IATF 16949 lan sertifikat Sistem Manajemen Sistem Udara Internasional ISO TS 22163 (IRIS). KARDEMİR dadi perusahaan pertama ing industri wesi lan baja sing entuk sertifikat Sistem Manajemen Sistem Udara Internasional ISO TS 22163.

KARDEMİR nawakake produk anyar kanggo sektor otomotif, pertahanan lan sepur kanthi ngarahake nambah kapasitas produksi menyang produk tambah nilai. iku ditampa.

Minangka asil saka kegiatan sertifikasi 73 sing dileksanakake dening tim proyek saka wong 8, KARDEM audR sukses ngliwati audit eksternal sing ditindakake dening TÜV NORD, Sistem Manajemen Kualitas Automotif IATF 16949 lan Sistem Manajemen Sistem Udara Internasional ISO TS 22163, sing diwenehake kanggo organisasi sing nyedhiyakake produksi lan layanan menyang industri otomotif lan kereta api. lan dadi supplier sing disetujoni kanggo loro sektor.

pasar nasional lan internasional Kardemir kanggo Prestige kapisah saka menang sertifikat System lan ISO IATF 16949 Management Quality Automotive TS 22163 International Railway Industry Sistem Standard ing upacara ing KARDEMİR Education Budaya Center, Umum Direktur TUV Nord Turkey General Manager KARDEMİR dening Ketua Reza Huseyin Soykan kang diparingi.

General Manager KARDEMİR Hüseyin Soykan ngandhakake, sertifikat Sistem Manajemen Sistem Laku Udara Internasional ISO TS 16949 Internasional sing diwenehake marang KARDEMİR kanggo industri wesi lan baja kanthi sistem Manajemen Kualitas Otomatis IATF 22163, sing diduweni dening sawetara produsen cilik ing sektor otomotif, bakal ngiyatake daya saing KARDEMİR ing pasar domestik lan ekspor. .

Nyariosaken bilih KARDEMİR kanthi gampang bisa nyayuh kualitas baja sing digawe kanggo sektor otomotif lan sepur menyang pangguna utama lan sub industri sing digunakake ing sektor iki, Soykan ujar manawa K Kanggo ngasilake penting, ngasilake efisien luwih penting nanging nduwe sistem manajemen lan sertifikat sing dibutuhake supaya bisa adol. Sampeyan kudu dadi. Yen sampeyan ora bisa ngatur proses sampeyan selaras karo standar internasional, sampeyan ora bisa nggawe produksi sustainable. Dokumen kasebut minangka indikasi yen KARDEMİR duwe produksi paling dhuwur lan produksi lestari ing kabeh proses produksi saka desain lan perawatan produk kanggo sektor otomotif lan kereta api. "

X Ing jagad 16 ing produksi rodha sepur. Kita dadi pabrikan ”

Soykan ujar yen kabeh sistem manajemen mriksa cara nindakake bisnis lan ngontrol apa sing ditindakake lan ujar: gibi Kaya sing dingerteni, kita uga nambah roda sepur nasional pisanan ing sektor sepur sawise trek kasebut. 16 ing saindenging jagad produksi roda sepur. Kita dadi pabrikan. Maneh, kita miwiti ngasilake kualitas baja anyar kanggo sektor otomotif karo klompok kerja sing ditetepake lan kegiatan P&P. Kaloro sertifikat sistem manajemen sing kita tampa mbuktekake manawa proses produksi loro iki ditindakake kanthi kualitas paling dhuwur ing perusahaan kita. Puluhan proses bisnis kita saka produksi kanggo proses pengadaan, saka kualitas sumber daya manungsa wis diteliti, diuji lan dites kanthi teliti lan kualitas produk lan proses produksi kanggo loro sektor wis didaftar. "

Soykan ngucapake matur nuwun marang tim proyek amarga kerja keras lan upaya kanggo njupuk dokumen lan karyawan KARDEMİR lan tim audit sing nggawa kabeh proses bisnis menyang tingkat panjaluk standar kanggo sukses proses kasebut, lan ujar manawa karyawan 8 dilatih liwat jam 822 ewu jam ing subjek 13 beda sajrone wulan 12.
TUV ngandika ing upacara Nord Turkey General Manager saka Presiden Consent utamané ISO TS 22163 International Railway Industry Sistem Standard ing industri wesi lan baja document, kang lagi nyimak sing diwenehi kanggo pisanan KARDEMİR, "pisanan saka pabrik Kardemir pisanan ISO TS ing sektor 22163 International Railway Industry Management Standard We are bangga nyedhiyani Certificate System ".

Sing negesake yen Sistem Manajemen Kualitas Otomotif IATF 16949 lan sertifikat Sistem Manajemen Sistem Komunikasi Railway Internasional ISO TS 22163 sing KARDEMİR berhak nampa dudu kertas sing biasa, Presiden ujar: arkasında Ana upaya lan gaweyan sing angel banget ing mburi dokumen iki. Wong 73 wis akeh wulan. Aku ngaturake matur nuwun kanggo Direksi KARDEMİR, Pengurus Umum lan tim KARDEMİR kabeh kanggo menehi sumbangan kanggo proses iki. KARDEİR, sing minangka salah sawijining perusahaan paling tuwa ing industri Turki, pantes didokumen iki. "

Sawise pidato kasebut, Manager General TÜV NORD Rıza Başkan ngetokake dokumen kasebut marang Soykan, Pengurus Umum KARDEMİR lan menehi dokumen kasebut menyang tim proyek.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar