'Pusat P&P Pusat' diwenehake menyang KARDEMİR

Kardemire R&D Pusat Pusat
Kardemire R&D Pusat Pusat

Karabük Demir Celik Sanayi ve Ticaret AS (KARDEMIR) entuk sertifikat Pusat P&P ing Pusat P&P sing diatur dening Kementerian Industri lan Teknologi

Direktorat Jenderal Industri lan Teknologi R&D Insentif, Pusat R&D KARDEMIR kanggo Dhukungan Aktivitas Penelitian lan Pembangunan ing kerangka registrasi aplikasi kanggo registrasi lan sarujuk sawise proses audit. KARDEM R R & D Pusat sertifikat Pusat, 7, sing diatur ing Pusat Kongres Dagang Ankara. Wilayah Pembangunan Teknologi lan Pusat R&D General Manager saka Investasi lan Layanan Teknis sing dirawuhi dening Menteri Industri lan Teknologi Mustafa Varank kanggo pihak Perusahaan. diparingi Mansur Yeke lan Direktur R&D Mücahit Sevim. Pusat R&D KARDEMIR dadi Pusat 28 th lan Pusat P&P pertama ing Sektor Logam Iron-Non-Ferrous Türk.

Kanthi tujuan kanggo nuduhake teknologi lan output anyar karo masarakat ing pungkasan proyek sing ditindakake ing R&D lan pusat desain karo wilayah pangembangan teknologi lan menehi penghargaan menyang pusat sing sukses. Pusat Perkembangan Teknologi 7 lan Pusat R&D dianakake ing Pusat Kongres Dagang Ankara.

Menteri Perindustrian lan Teknologi Mustafa Varankâme, uga wakil menteri Mehmet Fatih Kacır, Çetin Ali Dönmez, Hasan Büyüyük, Wakil Menteri Pertahanan Nasional Muhsin Dere, Présidhèn TUBITAK Hasan Mandal, Presiden Institut Standar Turki Adem ahin, Presiden Badan Paten Turki lan Pedagang dagang Habip Asan, Presiden Badan Spasi Turki Serdar H ld m ld l Ar m ld m. lan perusahaan 735, ing ngendi perusahaan kita ana ing antarane, diwenehi sertifikat R&D Center.

Dr. KARDEM R R Merkez R & D Center sing disetujoni dening Kementerian lan nampa dokumen kasebut, nyatakake kepuasan karo Ketua Jenderal Umum. Hüseyin Soykan, â € œ merkez Nalika pusat iki nambah kapasitas produksi kanthi investasi sing digawe, nilai tambah produk minangka produk lan industri pertahanan dhuwur lan industri pertahanan lan industri otomotif. Iki bakal dadi tenaga pendorong sing paling penting kanggo perusahaan kita, sing wis fokus supaya dadi supplier sustainable produk, ujare.

Perusahaan kita ora bisa urip ing pembangunan teknologi kanthi cepet lan lingkungan kompetitif ing saindenging jagad, nanging kanthi pangembangan produk lan teknologi anyar lan studi P&P. Hüseyin Soykan, tujuan utama K&P Pusat & Pusat Kardemir, wis disetujoni dening Presiden kita kanthi visi babagan Nilai-nilai liyane, Enggo bareng sing Adil, luwih Kuat lan Makmur Turkey ana Selaras karo target strategi Kardemir jumbuh karo rencana pangembang sewelas sing nyakup periode 2019-2023 ing produksi produksi lan produktivitas dumadi ing sumbu, utamane ing sektor sistem otomotif, pertahanan lan rel. Disebut ngasilake produk nasional lan ngladeni kanggo nambah tarif panggunaan produk kasebut. Pusat iki bakal menehi kontribusi kanggo ngembangake budaya inovasi Kardemir lan Türk Iron Steel Industry Soykan â Pusat iki, bebarengan karo wong sing kompeten, perusahaan, sing padha, perusahaan, lan wong sing padha. memori informasi perusahaan sing bakal dipikolehi ing panaliten sing fokus ing produk tambah nilai lan luwih dhuwur, ngasilake solusi sing luwih apik lan inovatif kanggo kabutuhan nasional lan internasional. lan proyek sing bakal mbukak lawang investasi ing teknologi sing bakal teka, nyuda biaya input lan nambah produktivitas. Tujuan utama kita yaiku pindhah menyang teknologi sing luwih modern, majeng lan struktur produksi nilai tambah dhuwur, kanggo njamin pembangunan lan penguatan ekosistem ilmu, inovasi lan teknologi ing saben aspek perusahaan kita.

Pusat R&D KARDEMIR, karo Universitas kayata Karabük University, Yildildirim Beyazit University, Ostim Technical University, Newcastle University, Presidences Industri Pertahanan, Organisasi Otomotif lan Organisasi Sub-Industri, Turk Association Produsen elik, Konsortium ARUS Turkey, TOBB, Kesatuan Exporters lan institusi lan organisasi liyane lan pusat P&P nasional, kerjasama karo sing diterangake.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar