Karyawan IETT Nganggo Topeng Sajrone bocah Kanthi Minggu Leukemia

Karyawan iett nyandhang topeng kanggo bocah sing kurang minggu
Karyawan iett nyandhang topeng kanggo bocah sing kurang minggu

Direktorat Umum IETT lan LÖSEV ngatur seminar babagan Anak-anak kanthi Minggu Leukemia "babagan leukemia. Kajaba iku, manajer lan karyawan sing nganggo topeng menehi pesen kesadaran.

LÖSEV ngatur seminar kanthi irah-irahan "MASKEMI TAKARIM, AWARENESS CREATION unda ing gedung konferensi IETT Kağıthane Garage sajrone Minggu Kanak-kanak 2-8 November kanggo nerangake manawa leukemia minangka penyakit sing bisa dicegah lan curable.

seminar; LÖSEV İstanbul Komunikasi Perusahaan lan Asisten Administrasi Administrator Koordinator Burcu Demir lan Kepala Kantor IETT, Pengurus Unit lan Karyawan melu. Ing seminar ing ngendi partisipasi intensif diwenehake, leukemia ora dadi panyakit sing ora duwe daya lan topeng sing digunakake sajrone perawatan kanggo nyegah infeksi.

Kajaba iku, manajer İETT bisa nggunakake bis İETT, mandheg lan sapiturute. nyatakake, dheweke bisa ndhukung studi sing ana hubungane karo LÖSEV supaya bisa nambah kesadaran ing lapangan. Manajer lan karyawan sing nganggo topeng menehi pesen.

Ing seminar kasebut, sing tujuane nambah kesadaran, para karyawan njupuk foto kolektif kanthi nganggo topeng. Manajer IETT ngagem topeng kanggo narik perhatian.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar