Kasus Kacilakan YHT Ankara kanggo diwiwiti ing Januari 13

Kasus kacilakan ankara yht bakal diwiwiti ing Januari
Kasus kacilakan ankara yht bakal diwiwiti ing Januari

Uji 13 Accident Trial 13 kanggo Ubat ing Januari; 2018 ing Ankara Desember 9 Sidhang 10 sing dituduh, sing nyebabake pati wong 13 ing 2020, bakal diwiwiti ing Januari XNUMX.

13 Desember 2018 Jurutera 3 9 ilang nyawane amarga kacilakan amarga tabrakan sepur kacepetan dhuwur ing rute Ankara-Konya lan sepur pandhuan kanggo ngontrol ing ril. Penelitian menyang kacilakan wis rampung wulan kepungkur lan wong 10 digugat ing Pengadilan Penalti 15th Heavy ing Ankara, njaluk penjara nganti 30 kanthi biaya 'nyebabake luwih saka siji pati lan cedera'.

Pengadilan, tanggal 13 Januari 2020 kanggo dina pangrungon, nalika petugas stasiun sepur Osman Yildirim, petugas gerakan Sinan Yavuz, pengendali lalu lintas Emin Ercan Erbey lan para tahanan sing ditahan Wakil YHT Ankara Stasiun Direktur Direktur Kadir Oguz, Wakil Direktur Layanan Lalu Lintas Ergun Tuna, Lalu lintas YHT Manajer Layanan Ünal Sayıner, Pangatur YHT Ankara Duran Yaman, Pangurus Cabang Recep Kutlay, TCDD Traffic and Management Management Department Mükerrem Aydoğdu, Présidén Departemen Manajemen Keamanan lan Manajemen TCDD Erol Tuna Aşkın, sing pertama dadi pembela marang hakim.

Ing dakwaan rampung ing wulan pungkasan, Pengurus Umum TCDD periode kasebut ditemokake kekurangan ing laporan ahli İsa Apaydın lan Ali İhsan Uygun, Asisten Manajer Umum ing jaman kasebut, sing saiki minangka General Manager TCDD, ora katon kaya sing dicuraki. Panuntutan njaluk idin marang kementerian kanggo neliti loro jeneng kasebut.

Apa wis dialami?

Ankara - Sepur Cepet Keretapi Konya kanthi garis padha karo tabrakan. Wong 9 ilang, wong 92 padha tatu. Stasiun marsandiz 13 Desember 06.36'da ing tragedi 06.30'da Ankara kanggo pindhah menyang Konya, sepur sing uwal saka Stasiun Sepur Kacepetan Tinggi, tabrakan sirah kanthi lokomotif bali saka kontrol dalan. Sawise kacilakan kasebut, loro gerbong ing sepur kanthi kacepetan kanthi cepet, menit 4 sawise derail lan nyebrang menyang sikil overpass, bagean overpass ambruk dening pangaruh. Ing wektu kacilakan, kacepetan sepur kasebut nyatakake sekitar 80 - 90 km. (liyawektu)

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar