Ketegangan Mobil Kabel ing Dewan Kota Sapanca

Ketegangan mobil kabel ing dewan kutha sapanca
Ketegangan mobil kabel ing dewan kutha sapanca

Sawise rapat Majelis Munisipalitas, warga ing lingkungan Hasanpaşa mbantah anggota MHP sing ora milih babagan gerakan kasebut, njaluk supaya proyek ropeway dihentikan.

ing NetgasMiturut warta kasebut, Kelompok Parlemen CHP ing rapat sing ditindakake dina iki ing Majelis Perbandaran Sapanca, kanggo mungkasi kerusakan sing ora bisa diganti supaya bisa mungkasi gerakan kasebut langsung menehi gerakan. Présidhèn Özcan Özen lan anggota parlemen ora melu ing dewan anggota 16. AKP 7, 4 CHP lan anggota 3 MHP milih. Nalika anggota CHP milih kanggo milih gerakan kasebut, MHP nolak lan gerakan kasebut ditolak dening suara 7 AKP.

Sasampunipun swara, mayoritas wanita lan wong tuwa Hasanpasa, anggota MHP ing Majelis, Sampeyan padha karo kita ing wilayah kasebut. Saiki sampeyan mangan. Kasihan, ngapa sampeyan ora nggawe bagean sampeyan ”lan mbuwang kaca banyu ing anggota kasebut. Kira-kira wong protes 60 ditarik saka balai.

Resolusi CHP

Usul Group Parlemen CHP kanggo Présidhèn Majelis nyengkuyung pandangan-pandangan ing ngisor iki: Warga negara kanggo pendhidhikan, wilayah kesehatan agama utawa taman lan wilayah ijo sing disumbang minangka kapentingan pribadi miturut jeneng kapentingan umum kanggo perusahaan swasta kanthi jeneng kepercayaan umum ing negara kepercayaan lan ati.

Kita ditugasake kuwatir babagan masalah ing njero ati lan dadi obat kanggo ngrampungake masalah.

Ngandika yen kita kudu ngganti ati munisipalitas. Nanging, masarakat Sapanca mbuwang kita karo parlemen saiki kanggo ngatur kita, mula kita kudu netepi janji.

Kita ndeleng manawa ati wong sing urip ing tetanggan Hasanpaşa pait.

Tugas kita kanggo ngrampungake masalah iki kanthi nindakake ati kotamadya.

Masyarakat tegese kabeh, kabeh tegese umum. Sanajan ana proyek mobil kabel, kita njaluk supaya karya-karya ing lingkungan kasebut langsung dihentikan supaya nyegah kerusakan sing ora bisa ditandingi.

Map of Turkey cableway

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Sal 19

Kabar Pengadaan: Komunikasi, Elektronik, Teknologi Komunikasi Dianggo

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar