Overpasses ing Kocaeli 'Ora Ana panganiaya marang wanita'

Kocaelide bagean ndhuwur wanita kasebut ujar saka tumindak kasar
Kocaelide bagean ndhuwur wanita kasebut ujar saka tumindak kasar

Overpasses ing Kocaeli ujar 'Ora kanggo Kasarung marang Wanita'; Kocaeli Metropolitan Municipality, 15-30 Antarane 2019 Doctor Sadık Ahmet lan Bülent Ecevit madhangi overpass kanthi warna oranye sing dituduhake minangka warna kekerasan marang wanita ing jagad iki. Acara kasebut diwiwiti kanthi tujuan nambah kesadaran babagan nglawan kekerasan tumrap wanita sajrone skop '25 November International Day Against Kekerasan Terhadap Wanita'.

ACARA 15 HARIAN ORANGE

17 Desember Ing 1999, Perserikatan Bangsa-Bangsa nunjuk 25 November minangka 'Dina Internasional kanggo Menentang Kekerasan Wanita. Minangka asil saka keputusan kasebut, macem-macem acara disusun ing 25 November ing saindenging jagad lan negara kita saben taun. Ing Kocaeli, kanggo mungkasi kekerasan marang wanita, Metropolitan Munisipasi nyinau overpasses Dr. Sadık Ahmet lan Bülent Ecevit kanthi warna oranye sing nuduhake kekerasan marang wanita ing saindenging jagad antarane November lan 15-30.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar