Kursus mekanik TCDD Bakal Mbukak maneh

Kursus mekanika tcdd bakal dibukak maneh
Kursus mekanika tcdd bakal dibukak maneh

Kursus Teknik TCDD bakal dibukak maneh; 21 Februari Ana panjaluk gedhe kanggo mbukak maneh kursus mekanik sing diatur dening Direktorat Jenderal TCDD Transportation Inc. sing dibukak tanggal Februari 2018 lan pambukaan kursus ing wiwitan 2020 ana ing agenda kasebut.

Miturut informasi sing ditampa saka TCDD Taşımacılık AŞ, amarga sepur kecepatan sing anyar dituku, ana kabutuhan machinist YHT sing dipunginaaken. Kajaba iku, amarga permintaan tinggi kanggo kereta api regional, kebutuhan kanggo tuku machinists saya tambah akeh. Kanggo nyukupi kebutuhan kasebut, TCDD Transportation Inc. ngrancang mbukak kursus mekanik maneh ing wiwitan 2020. Kahanan kanggo njupuk kesempatan saka kursus mekanik, ing ngendi kursus mekanik lan tanggal mesthi bakal diumumake mengko.

Sapa sing Machinist?

Insinyur tanggung jawab kanggo mesthekake yen penumpang lan sepur karet mlaku kanthi cepet lan mlaku kanthi aman.

Apa Kondhisi Rujukan Machinist Kalebu?

●( Nindakake perbaikan sing perlu yen ana kesalahan sajrone lelungan, lan ngungsi beban utawa penumpang yen ora bisa didandani,
●( nglaporake kegagalan sajrone kampanye,
●( Kanggo mesthekake pemanasan sepur sajrone musim ing endi kahanan cuaca sing adhem,
●( Kanggo mesthekake yen sistem keamanan sepur ditindakake,
●( Kanggo njamin pangopènan lan panggunaan alat tangan sing tepat,
●( Kanggo mesthekake yen kualitas peralatan tundhuk karo spesifikasi kanggo lelungan saiki lan sabanjure,
●( tundhuk prosedur safety kanthi ngagem peralatan pelindung pribadi sing cocog, kayata pangrungu lan pangreksan mata,
●( Pay manungsa waé kanggo nyimpen energi.

Kepiye Dadi Mekanik?

● riko dadi machinist, universitas dibutuhake kanggo lulus saka salah sawijining Departemen Associate Teknologi Elektronik, Mesin, Mekanik Sistem Rail, Sistem Rail ● Technology Teknologi Elektronik Elektronik, Teknologi Mesin Sistem Rail, Teknologi Automotif. Republik Turki State Railways (TCDD), wong kepingin melok sing dibutuhaké kanggo melu ing program latihan ing-layanan. Sing pengin melu pelatihan diajab bakal bisa nyukupi syarat;
●( Ora luwih saka umur 35,
●( Lulusan saka departemen gelar hubungan sing gegandhengan,
●☺ Ujian Pemilihan Umum Umum Kanggo entuk 93 lan poin ndhuwur saka P60 (Ijazah Sarjana),
●( Visi lan pangrungon sehat,
● Tanpa kuwajiban militer kanggo calon pria; wis ngrampungake layanan militer, digantung utawa dilebokake saka layanan militer.

Apa kualifikasi sing ditindakake dening para pengusaha ing mesin kasebut?

●( Ora ana kekurangan mata sing mbedakake bedane warna,
●( Ora duwe masalah pangrungon,
●( Kasedhiya kawruh teknis kanggo nyadari panggunaan alat listrik, peralatan lan alat ukur,
●( Kanggo nduduhake kompetensi fisik supaya bisa mlaku utawa terus-terusan,
● kaputusan nggawe cepet lan efektif

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar