Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point

Ndeleng profil lengkap Sabiha
Ndeleng profil lengkap Sabiha

Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point; Salah sawijine afiliasi kotamadya Kocaeli Metropolitan, TransportationPark A.Ş. , salaras karo permintaan akeh warga Sabiha Gokcen Airport loading sistem ditawani penumpang. Titik loading 7 Kocaelikart, sing wiwit menehi layanan ing wulan Nopember, bisa entuk tandha-tandha saka warga.

GAMPANG GAMPANG UNTUK KANGGO

Warga teka warta saka Metropolitan Municipality. Selaras karo panjaluk sing abot saka penumpang, sistem instalasi Kocaelikart dipasang ing Bandara Sabiha Gökçen. Selaras karo sistem sing bakal menehi kepenak banget kanggo warga sing pengin teka ing Kocaeli saka bandara, penumpang bakal bisa mbukak TL menyang Kocaelikarts saka titik penjualan tiket.

7 Dibukak ing NOVEMBER

7 Wiwit November Kamis, Kocaelikart ngisi titik 250 lan 250G bakal menehi kepenak banget kanggo penumpang ing bis bandara. Warga kanthi gampang download saka titik penjualan tiket menyang bandara. Penumpang bisa uga tuku tiket tunggal nggunakake Kocaelikarts.

THANKSARI Saka AIRPORT PASSENGERS

Selaras karo implementasine para penumpang sing ngerteni pamasangan kasebut, dheweke seneng banget, dheweke nuntut panyiapan sistem kasebut lan sistem sing diterusake kanggo tuntutan sistem kasebut ora preduli karo Kocaeli Metropolitan Munisipal sing ditulis.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar