Anggota TCDD Ditanggepi ing 2009

Staff TCDD mandheg tumindak wis ditemtokake
Staff TCDD mandheg tumindak wis ditemtokake

TCDD Personnel Quit ing 2009 Year Ditemtokake; Pengadilan Konstitusi kasebut mutusake, tumindak disiplin sing dileksanakake dening personel TCDD sing mandhekake pakaryan ing 2009 saliyane nindakake pakaryan ora dadi hak-hak nglanggar hak-hak.


Ing 2009, para PNS saka Uni Transport Workers Union (BTS) gabung karo KESK nindakake kerja ing TCDD. Amarga tumindak kasebut, kabeh layanan sepur ing wilayah Mersin-Adana dibatalake, sepur Çukurova dilereni nganti jam 270, lan layanan kareta Adana-Konya-Ulukışla dibatalake. Amarga pembatalan kasebut, penumpang diangkut nganggo bus lan TCDD ngalami kerugian penghasilan lan prestise.

Kajaba tumindak kasebut, sawetara personel ngalangi Çukurova Express supaya ora digawa menyang gudang supaya bisa nindakake maneuver.

Amarga tumindak kasebut, dheweke dihukum mbayar saben wulan kanthi tingkat 1 / 8.

Ing kasus kasebut sadurunge Pengadilan Konstitusi, nyathet yen saliyane tumindak mandheg, tumindak kanggo nyegah pamblokiran kreta ngliwati kebingungan sing kudu ditindakake, ngindhari hak-hak wong liya, lan sanksi disiplin sing ditindakake ora dadi pelanggaran hak-hak.

Klik ing kene kanggo keputusan AYM.

sumber: pejabat



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar