Pentinge Railways kanggo Turkey

Napa alur
Napa alur

Pentinge Railways kanggo Turkey, Minangka unsur transportasi umum sing paling utama lan penting, sing nduweni kepentingan sistem transportasi. Iku dinamika integrasi lan pangembangan ekonomi. Mupangate banget kanggo pangembangan ekonomi, sosial lan budaya ing papan sing diliwati. Ekonomis, nyedhiyakake transportasi umume luwih abot kanggo beban volume sing abot lan dhuwur. Saéngga luwih akeh penumpang bisa diangkut gerbong kanthi sekaligus lan kanthi efektif biaya. Ing jagad iki, ing endi sing golek energi alternatif luwih penting, mula dadi identitas lingkungan sing ramah.

Minangka alternatif kanggo nambah lalu lintas dalan kanthi panyebaran jaringan Sepur Cepet High. Rute wesi, sing nyambung Eropa lan Asia kanthi cara sing paling apik, bisa ningkatake kapasitas transportasi komersial amarga bakal ngliwati negara kita kanthi lokasi geografis. Iki menehi cara kanggo ngembangake sektor logistik. Iki nambah kacepetan, kemampuan lan kapasitas produksi industri kanthi nggampangake akses menyang pusat logistik.

19, salah sawijining panemuan sing duweni pengaruh sing signifikan marang sejarah. Sepur lan kereta api, sing dadi komersial ing setengah awal abad; ngowahi lan ngowahi industri, perdagangan, lan budaya; seni, literatur, cekak, wis dadi wilayah sing mengaruhi meh kabeh lan kabeh prihatin karo manungsa.

Lokomotif sing miwiti perjalanan ing rel wesi yaiku aktor utama transformasi sosial lan integrasi. Saliyane pembangunan ekonomi, investasi sepur nambah pentinge supaya bisa njamin integrasi karo pangembangan ilmiah, sosial lan budaya. Kereta; pirso gesang modern menyang saben pemukiman sing dikirim. Dampak positif karéta api ing pangiriman layanan umum wis nyebabake wutah langkah-langkah kanggo ningkatake kualitas urip wong.

Perkembangan teknologi lan ilmiah wis nggawe negara luwih cedhak tinimbang sadurunge. Kanggo ngrampungake globalisasi lan integrasi politik lan sosial, kabutuhan nggabungake mode transportasi wis digawe. Sing penting kareta api luwih bisa dingerteni. Sebab utama kanggo investasi ing rel, utamane ing Uni Eropa lan negara-negara Timur Wétan, ora mandheg. Wis dingerteni sajrone telung puluh taun pungkasan, pentinge transportasi dalan, yaiku mode sing paling akeh digunakake ing donya, ora bisa diwujudake.

Kamentrian kita ndeleng rute minangka salah sawijining sing paling penting ing gerakan pembangunan sustainable lan wis kerja keras kanggo urip maneh sektor sing diabaikan iki saka 1951 nganti pungkasan 2003. Jurang jero ing antarane taun-taun 18-945, ing ngendi total karetahe 1951 kilometer dibangun ing taun kasebut nanging mung kilometer 2004, diisi jadwal kegiatan intensif taunan 16 lan sinau sing paling intensif ditindakake nalika 1856-1923, 1923-1950, 1951-2003 wis.

Railway kita uga wis entuk manfaat saka transformasi gagasan pembangunan seimbang lan integral kabeh mode transportasi dadi kabijakan prioritas negara. Pentinge diwenehake menyang rute iki wis dituduhake ing rencana investasi supaya bisa nggayuh target sing ditemtokake lan sangu investasi wis tambah akeh taun nganti taun. Railway, ing sektor Republik 2023 target

100. wis siyap kanggo ninggalake tandha ing sistem transportasi.

●UPU Implementasi proyek sepur kanthi cepet, cepet lan konvensional,

●( Modernisasi dalan sing ana, armada kendaraan, stasiun lan stasiun,

●( Sambungan jaringan sepur menyang pusat produksi lan port,

● pembangunan industri sepur majeng kanthi sektor swasta,

●( Nggawe negara kita minangka basis logistik penting ing wilayah kasebut, utamane karo pusat logistik sing dikarepake bakal menehi kesempatan gedhe ing ekspor,

●( Jalan Besi Silk Modern, sing bakal ditambahi saka Asia Lor menyang Eropa Kulon, diadegake lan jalur sepur sing terus diterusake ing antarane loro bawana,

●( Kanthi industri sepur anyar ing sektor kasebut, akeh proyek utama sing sukses ditindakake selaras karo tujuan utama pangembangan industri sepur domestik, lan akeh sing wis kerja sacara intensif.

Turki iku alur-kacepetan dhuwur proyèk ngimpi 40-taun iki temen maujud. Ankara-Eskişehir-İstanbul, Ankara-Konya lan Konya-Eskişehir-İstanbul Railway High Speed ​​wis rampung lan dilebokake menyang layanan. 8 ing jagad kanthi garis rel kanthi kecepatan kanthi cepet, 6 ing Eropa. Rising kanggo posisi negara saiki wis diwiwiti jaman anyar ing Turki. Garis Railway High Ankara-Sivas ing pungkasan 2019; Bagean Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak ing garis Ankara-İzmir High Railway line, sing saiki lagi ditindakake karya intensif, direncanakake bakal dirampungake dening 2020, Uşak-Manisa-İzmir bagean ing 2021 lan Ankara-Bursa baris ing 2020.

Kanthi Railway Baku-Tbilisi-Kars lan Marmaray / Bosphorus Tube Passage, dalan Iron Silk Modern, lan koridor sepur Eropa Asia-Kulon dadi fungsional.

Marmaray 2013, sing dibangun kanthi teknik trowongan tabung sing paling jero ing jagad iki, dibangun ing Bosphorus, sing dadi impen kita nganti satus setengah, sing dianggep minangka kejutan teknik ing jagad lan ing endi arus dobel digawe amarga ngambah rute migrasi iwak kasebut.

Kajaba saka konstruksi rél anyar, wigati diwenehake kanggo modernisasi sistem sing ana lan kampanye pembaruan dalan diwiwiti. Pangopènan lengkap lan pembaruan 10.789 km saka jaringan sepur sing ana, sing umume durung utuh wiwit dina wiwit dibangun, wis rampung. Dadi, kanthi nambah kecepatan sepur, kapasitas garis lan kemampuan, transportasi penumpang lan barang dadi luwih kepenak, luwih aman lan luwih cepet lan bagian sepur ing transportasi saya tambah.

Prioritas wis diwenehake karo sesambungan pusat produksi, zona industri sing diatur kanggo rute lan pangembangan transportasi gabungan. Kanthi ngrancang pusat logistik kanggo OIZ, pabrik lan port sing ngemot regane logistik prioritas negara kita lan nggawe sawetara; Konsep transportasi anyar wis dikembangake saka transportasi nasional, regional lan global.

65. Program Pemerintah lan 10. Usaha ditindakake saiki kanggo implementasine saka Transformasi tan saka Program Transport menyang Logistik yer kalebu ing Plan Pembangunan. Program kasebut kanggo ningkatake kontribusi sektor logistik menyang potensial pertumbuhan negara kita lan nggawe negara kita dadi salah sawijining negara 15 pisanan ing Indeks Prestasi Logistik.

Undhang-undhang sing nyatakake sektor sepur digawe, infrastruktur hukum liberalisasi diwenehake ing sektor kasebut lan cara kanggo sektor swasta kanggo nindakake transportasi sepur dibukak. Ing konteks iki, proses pemisahan rute minangka infrastruktur lan operasi sepur wis rampung.

Antarane taun 2023-2035 ing sektor sepur

●( Kanggo ndhukung koridor tengah Trans-Asia negara kita, 1.213 km saka 12.915 km menyang 11.497 km, 11.497 km saka 12.293 km menyang 2023 km nggayuh total rel 25.208 km ing XNUMX, saéngga nambah

●enak Rampung nganyari maneh kabeh garis,

●( pandhuan transportasi sepur; nambah kanggo 10 ing penumpang lan% 15 mbukak,

●( Mesthekake yen kegiatan transportasi sektor sepur liberalisasi ditindakake ing lingkungan kompetitif sing adil lan lestari,

●( Nambah jaringan kereta api menyang 6.000 km kanthi mbangun 31.000 km tambahan rute kacepetan dhuwur,

● • Pangembangan infrastruktur transportasi lan sistem transportasi kanggo njamin integrasi jaringan sepur karo sistem transportasi liyane,

●enak ngrampungake jalur sepur lan sambungan ing Lurus Selat lan Teluk lan dadi koridor sepur penting ing antarane bawana Asia-Eropa-Afrika,

●( Tujuane kanggo nggayuh 20% ing transportasi kareta api lan 15% ing transportasi penumpang.

10. Objektif sektor sepur ing Rencana Pembangunan kayata:

Ing perencanaan transportasi, perlu kanggo nggunakake pendekatan koridor. Aplikasi transportasi gabungan bakal dikembangake ing transportasi angkutan barang. Jaringan sepur kanthi kacepetan dhuwur, pusat Ankara;

●( Istanbul-Ankara-Sivas,

●● Ankara-Afyonkarahisar-Ankara,

●● Ankara-Konya,

● ♦ Saka koridor Istanbul-Eskişehir-Antalya
Kali iki kawangun.

Railway siji line kanggo prioritas adhedhasar intensitas lalu lintas
bakal dilapisi dobel.

Investasi sinyal lan elektrifikasi sing dibutuhake dening jaringan bakal digawe cepet. Selaras karo peraturan interoperabilitas teknis lan administratif bakal dipesthekake supaya njamin transportasi sepur sing ora diganggu lan harmoni karo Eropa.

Sambungan ril lan dalan dalan port bakal rampung. Pusat logistik 12 (Pusat logistik 9 mbukak kanggo layanan), sing saiki lagi ana ing konstruksi lan persiapan proyek, bakal rampung.
Ing Turki, pisanan rencana logistics master lagi nyawisake. Undang-undang logistik holistik bakal disiapake lan dileksanakake. Usaha tumuju target Rencana Pembangunan terus kanthi cepet

Turkey Railway Map

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar