Jadwal Line Line OSB / Törekent Koru Metro Kepiye diatur?

OSB Torekent Kor carane ngatur kaping line metro
OSB Torekent Kor carane ngatur kaping line metro

Jadwal Line Line OSB / Törekent Koru Metro; Garis Metro Facility OSB / Törekent-Koru nyedhiyakake layanan kanthi pesawat sepur 07.00 lan interval layanan 09.30 menit ing wayah esuk lan awan puncak sore (16.00-20.00 lan 40-4). Interval layanan sing ditemtokake cocog karo kasus kegagalan utawa kegagalan.

Jumlah penumpang ing Fasilitas Metro Ankara dipantau saben dina lan bisa dideleng yen jumlah sepur bisa ngetrapake tuntutan perjalanan. Kajaba iku, pangaturan sing dibutuhake bakal ditindakake ing jumlah sepur miturut jumlah sing diarani penumpang.

Nanging, amarga macem-macem kesalahan, sepur-sepur bisa ninggalake mode otomatis lan mulane kudu pindhah ing mode manual. Iki bisa nyebabake penundaan layanan. Yen gagal, sepur sepur sing ana ing jalur tunggu dilebokake menyang layanan supaya bisa ngungunake keluhan penumpang lan penundaan layanan.

Kajaba iku, sawetara masalah bakal ilang langsung sawise sistem signaling sing ditindakake dening perusahaan kontraktor sing gegandhengan karo kontrol Direktorat Umum Infrastruktur Kementerian transportasi lan Infrastruktur. Signaling samesthine bakal rampung ing musim panas 2020.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar