Panggunaan Telpon IETT lan Driver Bus Public Private yaiku Mudhunake

Pangguna telpon ponsel iett lan bis umum pribadi saya mudhun ing kapal pesiar
Pangguna telpon ponsel iett lan bis umum pribadi saya mudhun ing kapal pesiar

Direktorat Juru Umum IETT ing kendali sing diwiwiti dening pembalap bis, 2019 ing taun kasebut nalika ngomong babagan seribu sanksi ing chauffeur 294.

Istanbul Electric Tramway lan Operasi Tunnel (IETT) Direktorat Umum nganakake inspeksi supaya bisa menehi transportasi sing luwih apik lan luwih aman kanggo para warga negara kita. Miturut peraturan disiplin sing dilarang 'nggunakake ponsel nalika nyopir' sanksi pelanggaran kasebut wis nyuda sing signifikan.

Gunakake Telpon ing Navigasi Jumlah Hukuman Jumlah Karyawan
2018 2019 2018 2019
IETT 450 217 378 190
watuk 3.546 1.593 2170 1.104
Gunggung 3996 1810 2548 1294

2018- 2019 pelanggaran lan tabel penalti taun

Kasedhiya digambar menyang HALF

Ing 2018, 378 ewu 450 diwenehake kanggo pemandu 2 ewu ewu 170, kalebu driver 3 IETT, 546 bin 2 ewu wong, driver 548 ewu 3.

Ing 2019, sopir 190 IETT dihukum 450, dene sopir Swasta 104 Public Public diwenehi sewu 593.

Thanks kanggo pemriksaan, jumlah driver sing nemokake pelanggaran ing 2019 wis mudhun kira-kira kaping pindho tinimbang karo 2018.

SANAKSI bakal ngilangi

IETT duwe kode disiplin artikel 83 kanggo driver lan pengawas. Kanthi amandemen sing bakal ditindakake ing wektu sing bakal teka, pangaturan kasebut ngarahake sanksi sing luwih abot ing kullanmak nggunakake ponsel nalika lelungan. Kajaba iku, nalika ngerteni pelanggaran umum saka Bus Public Public, IETT mutusake kanggo ngencengi kontrol ing arah kasebut ing kerangka panguwasa.

Warga Istanbul bisa ngirim panjaluk, saran lan keluhan babagan bus lan garis Metrobus liwat Pusat Telpon ALO 153, aplikasi Mobiett, akun media sosial lan IETT.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar