Grinding Rail Protective and Corrective saka Garis YHT

Pengadaan rel pelindung lan leveling ing garis YHT minangka asil saka tender
Pengadaan rel pelindung lan leveling ing garis YHT minangka asil saka tender

Grinding Rail Protective and Corrective saka Garis YHT

Perusahaan 2019 wis ngirim tender kanggo kerja panggilingan rel lan korektif ing YHT Lines kanthi biaya 465697 / 16.512.240,00 GCC kanthi jumlah 3 TL. ENG. SAN. TIC. LTD. Sti. Iku wis menang.

Tanduran kasebut kalebu nutupi gilingan YHT Lines kanthi mesin gilingan (jumlah penggilingan minimal: 0,3 mm.). Suwene pakaryan yaiku 270 (rong atus pitung puluh) dina tanggalan saka papan pangiriman.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar