Penumpang 19.362.135 Nglayani ing Bandara ing Oktober

bandara dadi ing Oktober
bandara dadi ing Oktober

Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority (DHMI), Oktober, pesawat 2019, statistik penumpang lan barang pengiriman.

Patut, ing wulan Oktober; Pira pesawat sing mangkat lan mangkat ing bandara yaiku 72.488 kanggo penerbangan domestik lan 69.174 kanggo penerbangan internasional. Lalu lintas pesawat total sing dilayani nganti 182.654 kanthi overpasses.

Ing Oktober, Turkey porsi lalu lintas penumpang domestik ing bandara tengen 8.443.307, lalu lintas penumpang internasional ana 10.905.965. Jumlah lalu lintas penumpang kanthi penumpang transit langsung dirasakake minangka 19.362.135.

Bandara kargo (kargo, mail lan bagasi) lalu lintas; Ing wulan Oktober, ton 72.677 ing garis domestik lan ton 287.263 ing garis internasional udakara ton 359.940.

10 BULAN (JANUARI-OKTOBER) AIRCRAFT, PASSENGER lan TRAFFIC

Ing pungkasan wulan Oktober, 2019; Lalu lintas pesawat menyang lan saka bandara yaiku 709.259 ing penerbangan domestik lan 623.820 ing penerbangan internasional. Mangkono, lalu lintas pesawat total nganti 1.733.242 kanthi overpasses.

Turkey 84.874.916 bandara lalu lintas penumpang domestik sakabèhé, ngendi lalu lintas penumpang internasional sak iki wektu saka 95.733.615 penumpang transit langsung bebarengan karo lalu lintas penumpang total ngadeg ing 180.844.809.

Bandara kargo (kargo, mail lan bagasi) lalu lintas; 699.137 ton ing garis domestik lan ton 2.152.675 ing garis internasional.

DATA ISTANBUL AIRPORT

Ing wulan Oktober, penerbangan domestik 9.077 lan pesawat udara 28.870 ndharat lan lunga ing Bandara Istanbul lan lalu lintas total dadi 37.947.

Lalu lintas penumpang 1.440.549 total, kalebu 4.777.434 ing garis domestik lan 6.217.983 ing garis internasional, diwujudake.

Ing wulan Januari-Oktober, lalu lintas pesawat 2019 temen maujud ing Bandara Istanbul Atatürk, ing ngendi kegiatan penerbangan penerbangan lan transportasi kargo terus. Ing bandara iki, penumpang 132.946 dilayani sajrone wulan Januari-April nganti pambukaan Bandara Istanbul.

Ing Bandara Istanbul, pesawat 260.382 lan lalu lintas penumpang 41.792.679 wis ditindakake sajrone sepuluh wulan.

Mangkono, lalu lintas pesawat 393.328 temen maujud ing rong bandara kasebut; Penumpang 57.865.213 diklayani.

10 JUTAWAN PELAYANG LAYAN DI BULAN 54 DI PUSAT TOURISM

Cacahe para penumpang sing nyambut gawe saben wulan ing 10 ing bandara ing pusat pariwisata kanthi lalu lintas internasional kanthi dhuwur nyedhaki 54 yuta. Lalu lintas lalu lintas 17.808.542 ing garis domestik, 35.975.236 ing garis internasional; lalu lintas udhara yaiku 134.761 ing penerbangan domestik lan 210.489 babagan penerbangan internasional.

10 data saben bandara ing pusat pariwisata minangka nderek:

Bandara Izmir Adnan Menderes nampa layanan 7.603.737 ing penerbangan domestik, layanan 3.033.339 ing penerbangan internasional lan jumlah penumpang 10.637.076.

Ing Bandara Antalya, total penumpang 6.052.414 disuguhake, kalebu penumpang internasional 27.427.192 lan 33.479.606 internasional.

Ing Bandara Muğla Dalaman, jumlah lalu lintas penumpang 1.427.617, kalebu 3.046.607 ing penerbangan domestik lan 4.474.224 ing penerbangan internasional, temen maujud.

Bandara Muğla Milas-Bodrum duwe jumlah penumpang domestik 2.283.786 lan jumlah penumpang internasional 1.878.739. Jumlah penumpang 4.162.525 diladeni.

Jumlah penumpang domestik lan internasional ing Bandara Gazipaşa Alanya yaiku 440.988. Gunggunge penumpang tekan 589.359.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar