Staff Staff XCDUM diwenehake menyang TCDD

petugas pejabat tcdd bunyesi
petugas pejabat tcdd bunyesi

Petugas 22 diwenehake menyang TCDD; Minangka asil saka informasi sing diterbitake ing karyawan pegawai negeri TCDD'ye 22 pegawai negeri uga diumumake manawa sawetara kader ing organisasi propinsi dibatalake.

6 November Warta resmi sing diterbitake ing 2019 kalebu informasi babagan rekrutmen staf anyar uga pembatalan sawetara institusi umum. Ing konteks iki, diumumake 22 PNS ing Turki ngendi railways negara. TCDD diwenehake marang sawetara kader uga PNS.

TCDD KANGGO KAWASANA NATE DITADANG?

Minangka asil informasi sing diwenehake ing koran resmi, mula diumumake manawa kader penerjemah, pegawai negeri, arsitek lan perancang kutha diwenehake. Iki kader kanggo organisasi pusat lan ora ana kader kanggo organisasi provinsi. Kader sing dibatalake ing organisasi propinsi TCDD ditindakake.

petugas pejabat tcdd bunyesi
petugas pejabat tcdd bunyesi

APA KENE KAKLUKAN?

Saliyane kader anyar, informasi babagan pembatalan sawetara kader kanggo organisasi propinsi TCDD diterbitake ing koran resmi. Iki diumumake yen posisi kepala pelatih, petugas informasi, petugas petugas box, draw inspection frame, perawat kepala lan teknisi lab uga dibatalake. (ilanxnumx)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar