Rute Alternatif kanggo Bus Umum ing Kadikoy

Rute alternatif kanggo bus kadikoyde iett
Rute alternatif kanggo bus kadikoyde iett

Kotamadya Metropolitan Istanbul, Kadikoy Jeneral Şahap Gürler Street miwiti karya dalan amarga jalur alternatif kanggo bus IETT. Kanggo nyegah Istanbulites ora kena pengaruh kanthi negatif, mandeg anyar ditambahake ing Stasiun Ayrılıkçesmesi.

Kadikoy Gen. Sahap Gurler Street, dalan Marmaray ditutup kanthi ruang kerja. Keputusan Komisi Regulasi Jalanan, Pengangkutan lan Lalu Lintas (UTK) bakal ditutup menyang lalu lintas kendharaan kanggo dina 180. Kotamadya Metropolitan Istanbul nyipta rute alternatif kanggo bis kanthi penutupan dalan sing digunakake dening IETT.

ROOT ALTERNATIF Kanggo bisnis IETT

Sajrone karya kasebut, kendharaan 56 IETT line 507 bakal ngliwati Behiçbey Street kanthi perjalanan 2 ewu 578. Ing kasus iki, Jembatan Haydarpaşa, sing dadi siji-siji, bakal makarya kanthi rong arah lan penyempitan lorong bakal kedadeyan ing arah Kadıköy.

Behiçbey Street, sing saiki dadi dalan rong arah, bakal digunakake minangka rute kanthi cara siji. Kadikoy metu bakal nyoba nyuda kapadhetan lalu lintas.

Sajrone karya kasebut, mandeg anyar bakal ditambah menyang Stasiun Ayrılıkıkçeşmesi, nanging mandheg Hamza Yerlikaya.

Gen. Şahap Gürler Street, 11 November 2019'da 180'da kerja bakal ditutup menyang lalu lintas.

Rute alternatif kanggo bus kadikoyde iett
Rute alternatif kanggo bus kadikoyde iett

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Dadi pisanan komentar

komentar