Sepur Kacepetan Speed ​​Ankara Bursa Bandırma bakal diluncurake ing 2021

Sepur cepet ankara bursa bandirma bakal dilayani
Sepur cepet ankara bursa bandirma bakal dilayani

Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Bursa Bandirma 2021 Dibukak ing Taun; Sadurunge ... Langkawi koran lokal nyambungake menyang Bursa kanthi sepur cepet kita maca kabar kasebut. Banjur dina Setu Balikesir Kita maca kabar ing dina Minggu dip kita wis katon ing pers lokal.
Ing ngisor iki ditulis:
Balikesir 'in Partai AK MPs Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, sisih Walikota Metropolitan Yücel Yılmaz ve Walikota Dataran Dinçer Orkankanthi njupuk TCDD General Manager Ali İhsan Uygun 'sampeyan dibukak.
Laporan, Ankara-Bursa-Bandirma sepur cepet Ing 2021 layanan bakal mlebu.
Tumrap kita "Ayo padha ngarep-arep" tegese tiba.

Sepur cepet ankara bursa bandirma bakal dilayani
Sepur cepet ankara bursa bandirma bakal dilayani

Ahmet Emin Yılmaz

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar