Istanbul Siap Musim Panas karo Sistem BEUS

Sistem Beus Istanbul
Sistem Beus Istanbul

Ewonan personel 6 ewu 882 lan sewu kendaraan 373 bakal ngawasi gangguan saka urip ing Istanbul. Titik kritis 60 kutha bakal dipantau kanthi sistem BEUS, langkah-langkah pra-icing bakal ditindakake kanggo nyegah kacilakan.

Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM), pertemuan cuaca musim dingin sing ditindakake sajrone ruang lingkup perang nglawan kahanan cuaca sing ala wingi. Rapat kasebut ditindakake ing Pusat Penyelarasan Bencana IMM (AKOM) kanthi partisipasi institusi lan organisasi sing nyedhiyakake layanan kanggo kutha sing dianakake IMM. Wakil Sekretaris Umum IMM Mehmet Murat Kalkanlı lan Murat Yazıcı; Brigade Api, Penyelenggaraan Dalan lan Koordinasi Infrastruktur, Layanan Dhukungan, Sistem Rel, Polisi, Mukhtars lan Pangan, Departemen Kesehatan, AKOM, Tabel Putih lan direktur liyane sing ana hubungane, İETT, İSKİ, İGDAŞ, İSTAÇ, FSFALT perusahaan lan Direktorat Provinsi Provinsi, Jalan Raya Umum Direktorat, Operasi Bandara İGA, Jembatan Yavuz Sultan Selim lan operator dalan dalan ring İCA perwakilan rawuh. Ing pertemuan kasebut, kabeh institusi sing ngladeni Istanbul sarujuk karo pentinge kerjasama supaya nyegah gangguan ing urip kutha kanthi makarya.

400 INTERVENTION POINT DITUTUP

Ing pertemuan kasebut, usaha kanggo nggawe manawa warga Istanbul ora kena pengaruh saka kahanan mangsa ing wulan musim dingin lan supaya normal aliran kutha. Ing kutha kasebut, jaringan jalan raya 4 ewu kilometer ing area interaksi 23 sing nemtokake IMM, salju shovel lan salting tim bakal siyap supaya dalan tetep mbukak. Koordinasi karo tim Jenderal Direktorat Umum sing gegandhengan karo Kementerian Pengangkutan, yen perlu, kabeh jinis dhukungan bakal diwenehake.

Overspes, bus mandeg, alun-alun, tas lan uyah kothak ing wilayah umum, kayata nunggu puddles salju lan es bakal dicampur karo tim.

53 RECEIVER 24 RECEIVER

Kanggo campur tangan lalu lintas ditutup amarga kacilakan kendharaan lan slippage ing titik kritik ing Anatolian lan Eropa sisih Eran, kreta towing 53 bakal disiapake sajrone jam 24. Rute Metrobus kanggo nyegah gangguan kendharaan musim semi 33 musim semi bakal ditindakake.

147 BLADE TRACTOR ING SERVICE VILLAGES

Kendaraan sing apik lan ngluwari ing arteri utama lan dalan ing sekitar bakal disiapake, kemungkinan kacilakan lalu lintas lan tetep ing dalan bakal cepet campur. Kanggo digunakake ing dalan ing desa kasebut, kepala sekolah bakal diwenehi traktor nganggo alat shoveling 147 lan dalan-dalan adoh saka pusat kutha bakal tetep mbukak.

POIS Kritikal 60 KANGGO ING SUKU DENGAN

Titik kritis 60 bakal dipantau dening BEUS (Icing Sistem Peringatan Awal) kanggo pertempuran sing efektif ing kahanan musim dingin. Tas uyah (10 sewu ton) bakal ditinggalake kanggo para warga supaya bisa digunakake ing titik kritik lan jepsi ing saindenging Istanbul.

Prasmanan seluler ing salju salju abot, layanan darurat rumah sakit, pier lan dalan sing ngenteni pembalap ing omben-omben panas, sup lan banyu bakal disuguhake.

INGKANG ING KANGGO INGGO KANGGO RISIKO

Pusat perlindungan uga direncanakake kanggo wong sing ora duwe omah tartamtu amarga kahanan psikologis, ekonomi utawa sosial, sing urip ing dalan utawa ing papan sing ditinggalake. Warga omah sing ora duwe omah nglaporake liwat 153 IMM Putih Tabel, Pusat Telpon Darurat 112, Departemen Polisi lan Polisi; polisi kotamadya, polisi lan ambulans bakal dijupuk sawise pemeriksaan kesehatan bakal dadi tamu ing fasilitas IMM. Akomodasi, nutrisi, akomodasi, layanan kesehatan dhasar, layanan dhukungan, perawatan diri lan kebersihan, pitulung sandhangan lan kesempatan menyang negara kasebut.

Direktorat Layanan Veterinary bakal terus nyedhiyakake dhukungan panganan kanggo kanca-kanca sing ditresnani sing kena pengaruh ing kahanan mangsa nganti musim musiman.

Kabeh karya bakal dikontrak saka AKOM

aktivitas pertempuran barracks bakal dianakaké ing sesambungan DCC. Kendaraan bakal nggawe ing rute salju luku ditemtokake lan karya opening dalan, bakal ngiring dening DCC sistem kendaraan nelusuri ana, kendaraan bakal diarahake kanggo wilayah liyane yen perlu.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar