Pemandu Sepur İBB Bakal Nggawe recruitment Wong!

Supir sepur ibb bakal nggawe tumbas personil
Supir sepur ibb bakal nggawe tumbas personil

Pemandu Sepur İBB Bakal Nggawe Recruitment Personnel !; Kanggo golek tenaga kerja dening Istanbul Metropolitan Municipality İBB Kaca Karir Kiriman proyek anyar liwat. Salah sawijining iklan rekrutmen personel sing diteliti wong kabeh Sepur driver Staff ana ing resepsi. Ing woro-woro rekrutmen sing diterbitake ing kaca Karir IMM, syarat aplikasi sing digoleki calon calon uga diumumake.

IMM DITENTUKKE ING PERSONNEL ING DITANGGANG

Ing woro-woro rekrutmen sing diterbitake dening IMM, "Pemandu Sepur sing manggon ing sisih liya Eran Istanbul bakal disewa." Kajaba iku, "Selaras karo jadwal gerakan, nggunakake kendaraan transportasi lemah ing kutha lan njamin kelanjutan transportasi. Kita nggolek kanca rekan sing seneng banget karo Istanbul. Dı

CATETAN PERSIEL PERSONNEL TRAIN

Ing woro-woro rekrutmen sing diterbitake ing kaca Karir IMM, ing antarane syarat aplikasi sing digoleki calon, paling ora kabeh lulusan sekolah tinggi utawa sekolah vokasional; Elektronik-Elektronik, Otomotif, Motor, Teknologi Informasi, Komputer, Sistem Rail, Mekatronik, Otomatis, departemen mekanik dibutuhake kanggo lulus.

Kajaba iku, syarat ing ngisor iki kapacak ing antarane syarat kanggo pelamar:

  • Nduwe lisensi nyopir kelas B paling,
  • Rampung layanan militer kanggo calon pria,
  • Ora ana alangan kanggo nggeser kerja,

NGANGGO ING NGANGGO ING TRAIN DRIVER?

İBB Kaca karir sing diterbitake ing woro-woro rekrutasi jumlah gaji saka sepur ora nulis gaji pemandu kereta api, yaiku paling ora 4 ewu pon lan 6 ewu kilogram dingerteni bakal diganti. (ing Kamupersonel)

Gaji Karyawan TCDD Miturut Posisi Pinten Dhuwit?

Recruitment personel 2019 Year TCDD terus, upah staf staf taun iki uga penasaran. 2019 taun Apa gaji anggota TCDD kanthi tugas?

Perwira Direktorat Umum Railway Negara mulai kerja ing 2019 lan nampa upah miturut skala upah sing ditemtokake. Republik Turki State Railways upah Staff bahan lan senioritas sing ditambahake ing nentokake upah dhasar. Upacara gaji gaji personel 2019 State Railways minangka nderek.

Miturut skala upah dhasar sing diterbitake; Asisten Manajer Pusat Penyelenggaraan, Kepala Engineer, Dokter, Konsultan, Pengacara, Pengontrol, Kepala Fasilitas, Asisten Manajer Panampa, Dokter Spesialis, Jurutera Pakar, Kepala Dipertahankan Jalan Raya, Asisten Bengkel Mekanikal Jalan Raya, Kepala Cabang Dalan State Railways Republik Turki, wong-wong iki sing karyawan mbayar paling.

Gaji Karyawan TCDDâ € Pinten?

  • Gaji net pengacara kanggo Railway State sing nembe direkrut: £ 5750 mbayar watara.
  • Gaji net kanggo insinyur sing anyar direkrut ing Railway State: £ 5600 mbayar watara.
  • Gaji net juru penerjemah TCDD sing anyar: £ 5200 mbayar watara.
  • Gaji net pegawai PNS sing durung lulus ing Railway State: £ 4400 mbayar watara.
  • TCDD gaji gelar siswa lulusan gelar lulusan anyar: £ 4350 mbayar watara.
  • TCDD gaji guru sekolah lulusan sekolah menengah anyar: £ 4150 mbayar watara.
  • Gaji net Teknisi kanggo Railway State sing nembe direkrut: £ 4900 mbayar watara.
  • Upaya net konduktor anyar ing Railway State: £ 4700 mbayar watara.
  • Gaji net kanggo teknisi sing anyar direkrut ing Railway State: £ 4500 mbayar watara.
  • Gaji net Teknisi TCDD: £ 4650 mbayar watara

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar