TÜVASAŞ ngupayakake insinyur 12 kanggo Proyek Sepur Nasional!

tuvasas nganakake personel kanggo proyek sepur nasional
tuvasas nganakake personel kanggo proyek sepur nasional

TÜVASAŞ ngumumake manawa bakal ngetrapake jumlah staf insinyur 12 kanggo proyek sepur nasional. Proyek sepur nasional, Mekanikal, Elektronik, Industri, Metallurgical, Perangkat lunak lan lulusan teknik komputer, KPSS lan calon YDS'den bakal dinilai paling ora 70.

TÜVASAŞ TAMPILAN APLIKASI LATIHAN STAFF

- Nindakake syarat umum sing nyatakake ing Artikel 399 UU Keputusan sing nomer 7,

Teknik Mekanikal (kode: 4639), Teknik Elektronik-Elektronik (kode: 4611) fakultas utawa institusi pendidikan tinggi sing kesetaraan disetujoni Dewan Pengajian Tinggi minangka deadline aplikasi,

-Teknik Kejuruteraanndia (kode: 4703), Teknik Metallurgius (kode: 4691), Teknik Perangkat Lunak (kode: 4533), Teknik Komputer (kode: 4531)

-Kanggo entuk paling murah 2018 (Pitung puluh) saka jinis skor KPSS P3 minangka asil Ujian Pemilihan Orang Umum taun 70,

- Minangka tanggal aplikasi pungkasan, ing taun 5 pungkasan, ujian YDS lan E-YDS paling ora C tingkat bukti Inggris duwe dokumen utawa dening Pusat Penaksiran, Pemilihan lan Penempatan (ÖSYM) ing babagan kompetensi basa lan kesetaraan internasional sing dingerteni lan ditampa liyane. duwe skor sing padha karo ujian.

KAPEN APA APLIKASI EXAM MISS SOANA?

Aplikasi ujian bakal diwiwiti dina sawise publikasi woro-woro ujian ing Warta resmi lan 22.11.2019 Tanggal bakal rampung ing mburi jam kerja (17.00).

APLIKASI PEMBANGUNAN STAFF?

Calon sing pengin njupuk ujian mlebu,

a) Salin sertifikat lulusan utawa sertifikat lulusan utawa cetak e-pemerintah nganggo barcode sertifikat lulusan (salinan sertifikat persamaan diploma asli kanggo sing wis lulus sekolah ing luar negeri).

b) printout komputer dokumen hasil KPSS,

c) Dokumen nuduhaké tingkat basa manca,

d) CV,

e) Foto passport 3 (dijupuk ing telung sasi pungkasan).

f) Formulir Aplikasi (karo foto lan teken) dokumen "Turkey Wagon Industries Inc. Umum Direktorat National karaton Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / TURKEY "utawa saka perusahaan kita saka alamat internet (bakal http: //www.tuvasas.gov.t) bakal nyedhiyani" Formulir Aplikasi "kang kudu isi metu rampung lan bener.

Formulir aplikasi sing ditandatangani dening pelamar lan dokumen liyane sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut kudu dikirim menyang alamat kasebut ing ndhuwur kanthi pribadi utawa kanthi mail nganti pungkasan tanggal kerja 22.11.2019 (17.00).

Aplikasi sing dikirimake ing cathetan Direktorat Jenderal sawise tanggal pungkasan tanggal aplikasi, aplikasi sing ora dikirim menyang Direktorat Jenderal sajrone wektu amarga wektu tundha ing mail lan alasan liyane ora bisa diproses.

Dokumen kasebut kudu dikirim menyang Direktorat Umum TÜVASAŞ miturut wates sing wis ditemtokake. Dokumen kasebut bisa uga disetujoni dening Departemen Personel Direktorat Jenderal, yen dokumen asli diajukake.

Kanggo informasi rinci babagan aplikasi rekrutmen proyek kereta api TÜVASAŞ Klik kene...

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar