Sertifikat Spasi Animasi saka Metro Istanbul!

video khusus banget saka metro istanbul
video khusus banget saka metro istanbul

Video Nggawe eseman saka Istanbul Metro; Metro Istanbul, afiliasi saka Istanbul Metropolitan Istanbul, nuduhake animasi saka akun media sosial sing ujar manawa ora kudu "nyebarake" angkot umum.

Akun Twitter resmi Metro Istanbul babagan animasi kasebut, nyebarake penumpang, ngganggu penumpang ing jejere ditampilake ing kamera. Animasi, para penumpang sing dienggoni para penumpang sing nyebarake cara ditrapake eseman penumpang.

Ing artikel sing dituduhake ing akun Twitter resmi Metro Istanbul; "Ing bengi lan sesuk bengi sampeyan ngerti manawa garis metro M1A, M1B, M2, M4, M5 lan M6 metro mlaku jam 24. Matur nuwun kanggo ora nyebar ing kabeh transportasi umum, kalebu Night Night. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar