Sistem Rel Rel Menang dening Perusahaan Turki ing Pasar Donya

Tandur sistem alur menang dening perusahaan turkish ing pasar jagad
Tandur sistem alur menang dening perusahaan turkish ing pasar jagad

Tender Sistem Rel Menang dening Perusahaan Turki ing Pasar Donya; Turkey, senadyan resesi lan wektu resiko ing pasar global rangking liyane ing donya karo 44 perusahaan ing industri construction internasional. Ing 2018, ukuran pasar konstruksi internasional yaiku 487,3 milyar USD, dene bagean firma Turki ing pasar iki yaiku 4,6.

Perusahaan konstruksi kita wis nindakake proyek 4,6 internasional bernilai USD 20 milyar, sing cocog karo tingkat 276 pasar ing luar negeri. Nalika taneman tenaga kerja ngasilake proyek kasebut, negara-negara Eropa 10 uga melu ing paling akeh negara 2. Antarane proyek sing paling akeh ditindakake yaiku loji tenaga sing duwe pangsahe 15,5%, diikuti Dalan / Tunnel / Bridge, Kemudahan Militer, Railway lan Bandara. Distribusi wilayah sing dijupuk ing 2018 Commonwealth of Independent Independent 35,6 (7,1 milyar), Timur Tengah 30,6% (6,1 milyar), Eropa lan Amerika 21% (4,1 milyar), Afrika 12,5 (2,5 milyar) lan Asia% 0,5 (92,7 milyar) XNUMX yuta dolar).

Kontraktor kita menang tenders paling penting ing taun kepungkur ing Rusia, Arab Saudi, Qatar, Sudan, Poland, Kazakhstan, Turkmenistan lan Algeria, kalebu negara-negara Eropa 2.

Yen kita ndeleng tender internasional sing menang dening perusahaan ing infrastruktur sistem rel;

Dnieper Railway lan Highway Bridge (Kiev / Ukraine)

Proyek Doğuş konstruksi ing Ukraina kalebu konstruksi karéta api lan jembatan dalan kalebu jalur jalan 6 lan jalur sepur 2, uga pambangunan jembatan, kalebu pier lan superstrukture 13 menyang 17. Kapasitas jembatan kasebut yaiku mobil / dina 60.000 lan kreta / dina 120 kanggo saben arah. Proyek iki minangka salah sawijining proyek paling gedhe saka perusahaan kontraksi Turki ing Ukraina sawetara taun kepungkur.

Garis Subway Mumbai Mumbai, Bagean UGC-03 (Mumbai / India)

Proyek Doğuş konstruksi; Iki kalebu pambangunan stasiun 5 lan garis metro 3,55 km-dawa ing antarane Stasion Railway Mumbai lan Worli, kalebu konstruksi terowong garis dobel jarak 5,05 km-dawa. Karya elektromekanik uga ditindakake ing ruang lingkup proyek kasebut.

Riyadh Subway (Riyadh / Arab Saudi)

Proyek Doğuş konstruksi; Riyadh Metro, sing dawane dawane 16,5 km, kalebu pambangunan terowongan TBM baris Lor lan Kidul, uga konstruksi tumpukan, grouting lan karya konstruksi, lan instalasi rel lan dalan pejalan kaki.

Proyek Penyambungan Sofia Metro, Line II Lot 1 (Sofia / Bulgaria)

Proyek Doğuş konstruksi; Nadejda Junction, Stasiun Kereta Api Tengah, Svata Nedelya Square lan Patriarch Evtimii Boulevard, stasiun 4 lan dawa desain desain garis 4,1 km metro, konstruksi, pangujian lan komisi kerja. Proyek iki minangka salah sawijining proyek infrastruktur paling gedhe ing Bulgaria ing taun-taun kepungkur.

Proyek Penyambungan Sofia Metro, Garis III Lot 4 (Sofia / Bulgaria)

Proyek Doğuş konstruksi; Nadejda Junction, Botevgradsko Shosse ”Area Panyimpen, VI. Vazov Boulevard kalebu konstruksi terowongan 5,97 km ing antarane Pusat Pusat lan Ovcha Kupel Stations.

Konstruksi Metro Dnipro (Dnipro / Ukraine)

Kanthi proyek sing ditandatangani ing Juli 2016 dening Limak Construction; Desain lan konstruksi garis 4 kilometer lan stasiun 3 bakal diwujudake. Proyek kasebut bakal dibiayai dening Bank Pelaburan Eropa (EIB) lan Bank Pelaburan lan Pembangunan Eropa (EBRD); pambangunan trowongan tabung dobel kaping 4 kilometer, saben ana dawane 8 kilometer, konstruksi sambungan karo garis lan stasiun sepur sing ana, konstruksi bangunan stasiun 3 kanthi struktur lumahing lan tunnel landing, karya instalasi listrik lan mekanik, konstruksi unsur rel lan nyambungake lan superstruktur sepur. pengadaan lan instalasi sistem sinyal lan telekomunikasi. Proyek direncanakake supaya rampung ing taun 2021.

Garis bawah tanah Warsaw II (Warsaw / Poland)

6.5 km dobel baris bawah tanah 7 desain stasiun sepur bawah tanah, konstruksi lan seni seni lan karya seni arsitektur kerja sinyal lan karya elektromekanik ana ing ruang lingkup proyek Gülermak Construction.

Dubai Metro Expo 2020 (Dubai / UAE)

Proyek Gülermak Construction kalebu 15 km Double Line Metro Construction 2 lemah lan permukaan 5 Metro Station desain, konstruksi & seni seni lan karya seni arsitektur menehi sinyal lan karya elektromekanis Expo 2020 metro pengadaan.

Warsaw Metro Line II (Fase II) (Warsaw / Polandia)

Ing ruang lingkup proyek sing dijupuk dening Konstruksi Gülermak, 2.5 km Double Line Metro, desain stasiun 3 Underground Metro, konstruksi & seni seni lan karya seni arsitektur menehi sinyal lan karya elektromekanik kalebu.

Lucknow Metro (Lucknow / India)

3.68 km Konstruksi Metro Line Double 3 stasiun metro ngisor, desain baris, konstruksi & seni seni lan karya seni arsitektur kalebu sinyal lan karya elektromekanik kalebu ing proyek kasebut.

Dar Es Salaam nganti Railway Morogoro (Tanzania)

Ing ruang lingkup proyek sing bakal dibangun Yapı Merkezi minangka proyek turnkey; Antarane Darussalam lan Morogoro, kabeh karya desain 160 km siji jalur sepur kanthi kacepetan desain 202 km / h, karya infrastruktur, rel rel, signaling, sistem komunikasi, pasokan alat ganti, electrification lan latihan personel klebu. Penggalian 30 yuta m33 bakal ditindakake sajrone proyek proyek bulanan 3; Potongan 96 total 6.500 m. jembatan lan overpass-overpass, unit-unit culverts 460, stasiun 6 lan bengkel pangopènan ndandani bakal dibangun.

Morogoro - Railway Makutupora (Tanzania)

Kanggo garis iki, sing uga bakal ngliwati Dodoma, sing bakal dibangun dening Yapı Merkezi, Yapı Merkezi; Iki minangka proyek turnkey sing nutupi kabeh karya infrastruktur lan superstruktur kalebu unit teknologi kayata electrification lan signaling. Railway 409, sing bakal tekan kilometer 36 kanthi papan bengkel, gudang lan garis sisih bakal tahan pirang-pirang wulan.

Awash - Kombolcha - Railway Hara Gebaya (Ethiopia)

Proyek sing ditampa dening Yapı Merkezi; kabeh karya desain, pasokan bahan, karya konstruksi infrastruktur, bengkel pangopènan perbaikan, stasiun, bangunan administratif, rel rel, menehi tandha, catenary, pasokan energi, sistem komunikasi, pasokan alat ganti lan latihan bisa ditindakake kanthi basis lan kalebu komisi.

Dakar - Jalur Kacepetan Tinggi AIBD (Bandara) (Senegal)

Kanthi proyek sing dijupuk dening Yapı Merkezi, sistem rel frekuensi tinggi sing cepet, modern, bakal diwujudake ing bandara Dakar, Diamniadio lan AIBD. Proyek TER Dakar bakal ditemokake ing Diamniadio karo Thiarroye, Rufistque lan Zona Ekonomi Khusus Integrasi saliyane bandara anyar, nglayani universitas kapindho lan pusat kutha utama Dakar kayata taman industri.

Doha Subway (Golden Line) (Doha / Qatar)

Usaha gabungan proyek; Yapi Merkezi saka Turki lan STFA, Aktor saka Yunani, larsentoubro saka India digawé dening Qatar lan Al Jaber Engineering. Ing kontrak konstruksi paket Gold Line, sing duwe volume paket Doha Metro paling gedhe, Yapı Merkezi lan STFA duwe bagean paling gedhe ing 40 ing Usaha Bersama.

CTW 130 - Railway Sadara & Jubail (Arab Saudi)

Nalika Proyek, sing bakal ditindakake Yapı Merkezi, rampung, kira-kira 12.000 saben dina bakal ngidini transportasi kargo 4.000.000 saben taun.

Stasiun Jeddah (Jeddah / Arab Saudi)

Proyék Sepur Kacepetan Cepet Haramain High km 450, sing dibangun ing antarané Mekah - Jeddah - Kota Abdullah Ekonomi - Madinah ing Arab Saudi, bakal nyedhiyakake calon jamaah lan calon jamaah sing penting utamane sajrone jaman ibadah suci; Bakal ngubungake kutha Mekah, Jeddah, KAEC lan Madinah. Yapı Merkezi tanggung jawab kanggo ngrampungake karya konstruksi, tes lan pangiriman menyang perusahaan operasi bangunan Stasiun Pusat Jeddah, yaiku salah sawijining bangunan stasiun pusat 4 sing dibangun ing ruang lingkup proyek iki.

Sidi Bel Abbes Tramway (Algeria)

Kacepetan tram komersial rata-rata antarane 400 m lan 1370 m dibangun dening Yapı Merkezi yaiku 19.1 km / jam. Sistem kasebut, sing samesthine bisa nggawa penumpang 40.000 saben dina, menehi solusi sing mesthi lan tahan kanggo masalah transportasi Sidi bel Abbes modern minangka infrastruktur sing sustainable, loropaken, tahan lama lan modern.

A Touta - Zeralda Railway (Algeria)

Kecepatan desain km km 23 anyar, dibangun dening Pusat Gedung lan Infrarail SpA Consortium, sing ngubungake ibukutha Algeria karo pinggiran pinggiran Zeralda yaiku 140 km / jam. Proyek Turnkey; Nyakup kabeh sistem kalebu elektrifikasi, signaling (ERTMS Level10), telekomunikasi, peraturan lingkungan, komisi kerja lan pelatihan pelatihan personel kanthi gerakan 30.000 yuta m³ lan gerakan seni 1 m².

Casablanca Tram Line II (Maroko)

Proyèk Garis Kapindho Trap Casablanca sing bakal diwujudake dening Yapı Merkezi ing Maroko, yaiku lampahing garis pertama sing dibangun dening Yapı Merkezi antarane taun 2010-2013. Yapı Merkezi dianggep pantes dianugerahi penghargaan Tarafından Best Project of the Year Project dening Taun LRTA amarga sukses ing garis pertama, lan kinerja sing apik banget ing garis pertama nduweni peran penting ing ngirim Proyek Loro kapindho kanggo Yapı Merkezi. Item bisnis utama ing ruang lingkup proyek sing diumumake minangka asil tender ing Maret 2016 lan ngrancang bakal rampung ing wulan 29 yaiku: struktur.

Setif Tramway (Algeria)

Proyek Tramway Setif dibangun dening Yapı Merkezi - Alstom Consortium. Kabeh karya konstruksi ing Algeria Setif ditindakake dening Yapı Merkezi lan sistem dianggo dening Alstom. Proyek kasebut kalebu rong bagéan, ditetepake lan kondisional. Saliyane pambangunan bengkel CDM; 15,2 km ngubungake Universitas El-Bez ing sisih wétan kutha ing sisih kulon kutha. Bagian kondisional 7,2 km nyambung Junction Gubernur kanthi mandheg pungkasan ing Ain-Trick. Setif Tram, sing bakal diladeni karo stasiun 26, dibukak ing 8 Mei 2018 ing ngarep Gedung Provinsi Setif.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar