Lokakarya Evaluasi Umum lan Konsultasi TCDD Miwiti

Evaluasi Umum lan Konsultasi TCDD Diwiwiti
Evaluasi Umum lan Konsultasi TCDD Diwiwiti

Lokakarya Evaluasi Umum lan Konsultasi TCDD Diwiwiti; Değerlendirme Bengkel Evaluasi lan Konsultasi Fenerbah ing TCDD Fenerbahçe Training and Listening Facility diwiwiti miturut ketua Pengurus Umum TCDD Ali İhsan Uygun.

Republik Turki State Railways (TCDD) Ngapikake lan nambah efisiensi kegiatan conducted dening supaya 15-17 antarane tanggal November 2019 gumantung Direktorat Turki State Railways xnumx.bölg Fenerbahçe Pendidikan lan Facility Ngawasi "Umum lan Workshop Rembugan" Direktur TCDD Umum Ali Ihsan wiwit ing kepresidenan cocok.

Ing dina pisanan saka bengkel telung dina, Wakil Pengurus Umum İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür lan Managers Wilayah melu. Managers Wilayah nggawe presentasi babagan kegiatan kargo lan penumpang ing wilayah tugas kasebut lan ijol-ijolan informasi babagan masalah sing dialami.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar