Panjaluk saka Jerman tekan TÜDEMSAŞ kanggo Wagon Generasi Anyar

Jerman bakal entuk gerbong generasi Yuk anyar saka Tudemsas
Jerman bakal entuk gerbong generasi Yuk anyar saka Tudemsas

generasi anyar kreta barang Turkey Railway Mesin Industri Inc. kang nyedhiyani keuntungan gedhe kanggo operator mimpin ing manungsa waé saka perusahaan manca kanggo TÜDEMSAŞ.

Ing Jerman, pejabat Hansewaggon, sing kerja ing perbaikan wagon mobil, wis teka menyang TÜDEMSAŞ kanggo negosiasi kanggo pelanggan sing pengin tuku gerbong transportasi generasi anyar sing perusahaan multinasional wis nedahake minat gedhe wiwit digawe. Manajer Umum Hansewaggon Oğuzhan Mamak, Tanggung jawab Harun Şenkal lan Engineer Mekanikal Halil Yavuz nampa informasi babagan sikil 80 lan 90 sikil gerbang TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu nggawe presentasi marang pejabat perusahaan babagan kegiatan perusahaan lan standar produksi. Wakil Presiden Eksekutif Mahmut Demir menehi informasi babagan kaluwihan gerbong generasi anyar lan faktor sing kena pengaruh ing biaya proses produksi. Perwakilan perusahaan sing ngunjungi situs pabrik ujar manawa dheweke seneng karo infrastruktur teknis lan pangerten kualitas kanggo TÜDEMSA that lan manawa dheweke bakal seneng ngubungi macem-macem jinis gerabak.

Rapat kasebut diiringi Wakil Pengurus Umum Halil Şener lan para kepala departemen.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar