Penghargaan Internasional Tunnel Eurasia lan Jambatan Yavuz Sultan Selim

sukses penghargaan internasional ing proyek raksasa
sukses penghargaan internasional ing proyek raksasa

Sukses Penghargaan Internasional ing Proyek Giant; landmark Transport lan Mentri Infrastructure Cahit Turhan, ditampilake minangka salah siji saka proyèk engineering ing donya sing paling sukses saka tataran desain karo Eurasia Tunnel akeh firsts supaya adoh, lan Turki kang saka siji dadi Yavuz Sultan Selim Bridge, Federasi Road International (IRF) sing njupuk hadiah dheweke kacarita.

Menteri Turhan ujar manawa Federasi Jalan Raya Internasional, sing diadegake kanggo ningkatake lan nyengkuyung pangembangan jaringan dalan ing saindenging jagad, ngumumake Anugerah Prestasi Global Başarı sing diatur saben taun saliyane proyek sing apik banget lan inovatif sing ndadekake pembangunan teknologi infrastruktur, uga jeneng sing sukses ing lapangan iki.

Turhan ujar manawa federasi kasebut, sing kerja sama karo kabeh pihak sing kasengsem ing kabijakan dalan ing saindenging jagad lan nyengkuyung pangembangan jaringan jalanan, menehi penghargaan proyek inovatif saben taun ing dalan dalan tumuju pembangunan sosial lan ekonomi jagad lan masarakat. kanggo luwih saka siji proyek.

Alat promosi hadiah

Menehi negesake manawa penghargaan kasebut minangka alat sing penting kanggo ngenali inovasi teknologi lan pangembangan babagan pambangunan jalan ing saindenging jagad, Turhan ujar:

"Ing donya project engineering paling sukses saka Eurasia Tunnel nganti dina iki, saka tataran desain kita duwe akeh firsts lan ing wektu cendhak dadi salah siji objek Turki Yavuz Sultan Selim Bridge, nampa penghargaan saka Road Federasi International. Tunnel Eurasia, sing dianggep sukses banget ora mung karo fitur teknis, nanging uga struktur pembiayaan multi-berlapis lan swara, dianugerahi Award Achievement Global ing bidang 'Keuangan Proyek lan Ekonomi' dening Federasi. "

Turhan mratelakake manawa pemenang penghargaan kasebut dikenal ing saindenging jagad kanthi nerbitake majalah World Highway lan nyithak ringkesan proyek ing Buku Projek Menang IRF GRAA.

Turhan, konferensi sing ditindakake ing konteks iki, keamanan jalan raya, sistem koleksi tol, transportasi cerdas, manajemen lalu lintas, nggawe presentasi babagan akeh masalah, dheweke tambah.

"Kita seneng karo hadiah utama internasional"

proyèk buta Turki Yavuz Sultan Selim Bridge karo Eurasia Tunnel Turhan ngandika padha seneng amarga saka menang bebungah internasional gedhe, kabeh Anugrah Saliyane nyediakake sensed gelar kinurmatan tanpa wates, ngandika engineers Turki sing menehi daya kanggo nggawe proyèk anyar.

Menteri Turhan mratelakake, Jambatan Yavuz Sultan Selim, yaiku salah sawijining sawetara jembatan ing jagad iki kanthi fitur estetika lan teknis, diarani minangka jembatan pertama, lan definisi iki dikuatake kanthi penghargaan sing diwenehake.

Turhan ujar manawa Yavuz Sultan Selim, jembatan Bosphorus nomer telu, minangka salah sawijining jembatan penangguhan paling dawa sing nggawa sistem sepur ing jarak utama 1408 meter. 'eling yen nggawa cathetan donya.

Turhan, "admired kabeh ndonya Yavuz Sultan Selim Bridge, ing suspension bridge in Turkey maneh diselehake ing ngarep landmark internasional." Ngandika.

Eurasia Tunnel iku salah siji saka pira-pira ing Turki saka umum lan pribadi kerjasama sektor xnumx'nc project model penghargaan Turhan yen informasi ditampa saka International Road Federation, lingkungan trowongan lan ditambahake sing urip sosial, sumbangan saking supaya kedhaftar.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar