Menteri Turhan Investigated On Road Works in Bingöl

Turhan Bingol ing dalan
Turhan Bingol ing dalan

Menteri Turhan Bingöl nyelidiki On-Site Road Works; Menteri transportasi lan infrastruktur Cahit Turhan saka Bingol kanggo nggawe kontak, diiringi Wakil Ketua Partai AK Cevdet Yilmaz 31 kilometer saka dalan gedhe kanggo nyambung Bingöl karo Erzincan ngunjungi situs konstruksi.

Turhan, sawise pandonga maca pejabat nampa informasi babagan pakaryan kasebut.

Banjur Gubernur Turhan, Gubernur Kadir Ekinci ngganti pendapat babagan karya sing ditindakake ing kutha kasebut.

Menteri Turhan banjur melu ing Rapat Dewan Koordinasi Provinsi.

Mentri Turhan ngandika ing statement sawise rapat, kang siji saka Turki kang sudhut swarga sing ngandika liwat karya digawa metu ing Bingol.

Turhan nyatakake yen Bingöl minangka provinsi transportasi sisih lor-kidul lan poros transportasi sisih wétan-kulon. Kita terus kerja kanggo ngrampungake kekurangan kita. "

Erzurum-Bingol, Bingol-Diyarbakir, Elazig-Bingol lan Bingol-Muş baris wis rampung kanthi signifikan nyatakake Turhan, Erzurum-Bingol mbagi karya antara Tunnel Çirişli, ujar manawa rampunge akeh.

Turhan, antarane Bingöl lan Diyarbakir, Bingol, karya wates propinsi wis rampung, ujar manawa pakaryan ing wates Diyarbakir terus.

Nyariosaken manawa dalan ing antarane Elazığ lan Bingöl lan Bingöl lan Muş dadi dalan sing dibagi lan terus nambah superstruktur saka segi standar fisik, Turhan ujar, çalış Pasinaon ing poros utama iki uga akeh kontribusi kanggo pangembangan ing sektor liyane ing Bingöl. Bingöl, pariwisata, pertanian, industri, tekstil, pendhidhikan, kesehatan, lan sektor layanan nggawe penemuan sing signifikan ing propinsi kita.

Turhan nyatakake yen dheweke ngrungokake walikota ing kabupaten lan kutha lan ujar: ilçe Kita nggarap sawetara dalan distrik lan dalan propinsi. Nalika ngrampungake pasinaon kasebut, aku percaya manawa taraf urip masyarakat kita sing manggon ing Bingöl bakal saya tambah. Investasi ing Bingöl bakal nambah luwih akeh, sumber daya alam, kesempatan alami bakal nemokake luwih akeh suitors lan investor kanggo kontribusi kanggo ekonomi kita. "

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar