Pasir Sepur Penumpang Afyonkarahisar Lori Penggantian Truck Hit!

afyonkarahisarda penumpang sepur karpti mawa bumi
afyonkarahisarda penumpang sepur karpti mawa bumi

Sepur Penumpang ing Afyonkarahisar Pencet Truk Penggalian sing Nyuda! Ing Afyonkarahisar, sistem penumpang sing kalebu TCDD Taşımacılık A.Ş. tekan truk cukir bumi sing diisi pasir tanpa level alangan. Wong 1 tatu ing kacilakan kasebut.

Miturut informasi sing dipikolehi saka kacilakan kasebut, Afyonkarahisar Antalya raya 25. kilometer kedadeyan ing Damlalı lokal. Truk Penggalian 03 DY dimuat karo piring 803 K.Ç'nın, nyebrang level nyabrang ing kereta api. Ora sengaja ngalahake driver truk rada cilaka. Pembalap truk sing entheng amarga kacilakan saka pemandangan dening 112 Darurat Layanan Darurat diangkat menyang rumah sakit.

Sawijining diselidiki dibukak nglawan kecelakaan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar